Oldal frissítése

MacBook Pro 15 "2015

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MacBook Pro 15 "2015

A Retina Display MacBook Pro az egyik legnépszerűbb Apple termék valaha.A 2880 × 1800 képpont fantasztikus felbontása kiváló minőségű IPS panelrel kombinálva egyedülálló élményt nyújt. A nagyszerű megtekintési szögek és a több millió szín kiváló megjelenítésének köszönhetően különösen a grafikusok és újságírók keresik. A kijelző magas színvonala nem fárad el annyira, ezért mindenki számára alkalmas, aki órákat töltött a monitor előtt. hosszú ideig dolgoznak az éjszakában. Ha megszokja, akkor alig fog hozzászokni a rosszabbá.

A 2015-ös verzió legfontosabb jellemzői

  • Fejlett Intel Core i7 processzor
  • Force Touch nyomógomb nyomásérzékeléssel
  • Rendkívül alacsony energiafogyasztás legfeljebb 9 óráig
  • Nagyon gyors tiszta flash tárolás
  • 2 × Thunderbolt a 2. verzióban
  • Háttérvilágítású billentyűzet

A legfejlettebb notebook

Az egész gép középpontjában az Intel Core i7 négymagos processzor Haswell mikroarchitektúrával rendelkezik . Bár a vezeték nélküli kábelsebességek még nem érhetők el, a 802.11ac a leggyakoribb felhasználási területeken, beleértve a hálózati meghajtó teljesítményét, kiváló bitsebességet biztosít. A külső vezeték nélküli eszközökhöz való párosításhoz a Bluetooth 4.0 kapcsolatot is kiválaszthatja.
A nagy újdonság egy vadonatúj érintõpad bevezetése, amelyet Force Touchnek neveztek el. A jól ismert gesztusok mellett egy teljesen új érzékenységi szintet is hordoz - tartalmaz nyomásérzékelőket . Egyszerűen nyomja meg az érintőpadot a videó felgyorsításához vagy egy erősebb vonal rajzolásához, valamint egy tollhoz vagy tollhoz.

Ragyogó felszerelés

Az energiatakarékosság és az ütésállóság garantálása érdekében az SSD akár 512 GB-ig is képes. Könnyedén bővítheti ezt az alapkapacitást külső meghajtókkal. Például egy Thunderbolt 2 vagy USB 3.0 port is gyorsan csatlakoztatható. Természetesen előre telepített OS X Mavericks , amely már számos nagyon jó alkalmazást tartalmaz. Ezenkívül tökéletesen beállított környezetet is tartalmaz, amely teljesen új szintő összeköttetést biztosít más iOS-eszközökkel.

Paraméterek

Termékszéria

Notebook sorozata Apple MacBook Pro
Kód:  NL255r9fNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15