Oldal frissítése

MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar érintősávval, asztro szürke

Egyszerűen zseniális, bármit is csinálsz.

Touchpad Bar
Touchpad Bar

Elődjéhez képest ez a modell gyorsabb és erősebb, ugyanakkor sokkal vékonyabb és könnyebb is. Az összes hordozható Mac modell közül ez büszkélkedhet a legfényesebb és legszínesebb kijelzővel. Az úgynevezett Touch Bar, a billentyűzetbe épített Multi-touch mozdulatokkal használható üveg érintősáv gondoskodik róla, hogy a számodra szükséges eszközök mindig a kezed ügyében legyenek. Az új MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született meg, és csak arra vár, hogy Te is felfedezd!

MacBook Pro - tulajdonságok
MacBook Pro - tulajdonságok
MacBook Pro - tömeg és méretek
MacBook Pro - tömeg és méretek

Új lehetőségek a Mac használatára

A Touch Bar érintősáv segítségével a legfontosabb eszközöket közvetlenül a billentyűzetről érheted el, amely automatikusan változik attól függően, hogy éppen milyen tevékenységet folytatsz. Biztosan számodra is ismerős lesz az összes Touch Bar elem. Egy gombnyomással választhatunk az elérhető parancsikonokból, hangulatjelekből és másból. Továbbá választhatod a teljes képernyős videó idővonal lehetőségét, vagy átugorhatsz az egyik fotóról a másikra, sőt, meg is szerkesztheted. Ezenkívül a Touch ID azonosításnak köszönhetően először jelentkezhetsz be a Mac készülékbe azonnal, az érzékelő használatával.

Touch Bar
Touch Bar

A Touch Bar automatikusan változik attól függően, hogy éppen mit csinálsz.

A Touch Bar és az alkalmazások
Touch Bar és alkalmazások
Touch ID

Touch ID - a Mac kiváltsága

Mostantól a Touch ID érintő segítségével is bejelentkezhetsz a Mac-be. Emellett gyorsan hívhatod elő a rendszerbeállításokat és oldhatod fel a zárolt jegyzeteket is általa. Sőt, segítségével még a felhasználók között is válthatsz -  mindezt egyetlen érintéssel.

Touch Bar mění funkce dle spuštěné aplikace

Touch Bar a kedvenc alkalmazásaidhoz

Az érintősáv teljesen megváltoztatja a mindennap használt alkalmazásokat. Testreszabhatóságának köszönhetően a független fejlesztők új dimenziót hozhatnak létre a már létező alkalmazásoknak. Még azoknak is, amiket még mindig fejlesztenek.

Minden területen verhetetlen

Az új MacBook Pro egy teljesen új laptophasználat fogalmát teremti meg a teljesítménye és hordozhatósága által. A csúcsminőségű grafikának, az Intel nagy teljesítményű Intel Kaby Lake processzorának és a legmodernebb memóriának köszönhetően a MacBook Pro megvalósítja ötleteidet, és mindezt gyorsabban, mint valaha.

MacBook Pro Hardver
MacBook Pro Hardver

A legragyogóbb, legszíngazdagabb hordozható Mac kijelző

Az új MacBook Pro a valaha látott egyik legjobb hordozható Mac számítógép! Világosabb LED háttérvilágítással és magasabb kontrasztaránnyal rendelkezik, ami mélyebb fekete és élénkebb fehér árnyalatokat eredményez. A nagyobb képpontrekeszeinek és a változó frissítési gyakoriságú képpontoknak hála sokkal gazdaságosabb, mint a korábbi generációk. És ez az első hordozható Mac kijelző, amely támogatja a széles színskálát, így még erősebb zöld és piros árnyalatokat kínál. A kép így realisztikus és részletgazdag lesz, ami létfontosságú a grafikai tervezés, a fényelés és a képszerkesztés szempontjából.

MacBook Pro Kijelző
MacBook Pro Kijelző

Egy hangszóró, amely önmagáért beszél. Méghozzá hangosan!

MacBook Pro hangszórók
MacBook Pro hangszórók

A teljesen újonnan tervezett hangszórók megnövelt dinamikatartományukkal képesek akár 58 százalékkal nagyobb hangerő biztosítására. Emellett a basszus is több, a korábbiakhoz képest két és félszer olyan hangos. Illetve, mivel a hangszóró közvetlen összeköttetésben áll a rendszer tápegységével, a csúcsteljesítmény háromszorosát garantálja. Ezért a MacBook Pro nagyszerű választás, ha gyorsan szeretnél zenét keverni, a helyszínen videót vágni az elkészített felvételből vagy filmeket nézni útközben.

A MacBook Pro hangfunkciói
A MacBook Pro hangfunkciói

Kényelmesebb billentyűzet. Nagyobb érintőpad

Az új MacBook Pro-val még élvezetesebb az interakció. Az újjáépített billentyűzet új, második generációs pillangómechanizmussal rendelkezik, amelyet a kényelmesebb írás érdekében hangoltak a jobb válaszreakció érdekében. A Force Touch érintőpad nagyobb, így több helyet biztosít az érintőműveletekhez és kattintásokhoz. 

Billentyűzet szárnyas mechanizmussal
Billentyűzet szárnyas mechanizmussal

Messze a legerősebb és legrugalmasabb port

A Thunderbolt 3 egy univerzális portban ötvözi a hatalmas sávszélességet az USB-C típusú szabvány rendkívüli sokoldalúságát. A Thunderbolt 2-nél kétszer gyorsabb 40 Gbps-os aljzat kitűnő adatátvitelre, töltésre és videó továbbítására. És mivel mindkét méretű MacBook Pro modell négy porttal került kialakításra, kiválaszthatod, hogy melyik oldali porto(ka)t szeretnéd használni. A meglévő eszközeid bármelyikét könnyen csatlakoztathatod kábel vagy átalakító segítségével. Ráadásul a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, ezért bárhogy is dugod be, mindig a helyén lesz.

Thunderbolt 3
Thunderbolt 3

Ezért valóban páratlan a Mac készüléke

A macOS a Mac készülékek operációs rendszere. Teljes mértékben kihasználja hardvere lehetőségeit, könnyen kezelhető és még jól is néz ki. Számos nagyszerű alkalmazást foglal magában, amelyek használata rendkívül élvezetes a mindennapi tevékenységek során. Az iCloud számos fantáziadús funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a Mac, az iOS eszközök és az Apple Watch használatát.

macOS
macOS

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 2560 × 1600 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 7267U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Core boost frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Cache Processzor 4 MB

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell Iris Plus Graphics 650

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 512 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

USB-C-n keresztüli töltés Tölthető
Akkumulátor-kapacitás 76 Wh
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 1,37 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB-C 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 304 mm
Maximális magasság 14,9 mm
Mélység 212 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.

Termékszéria

Notebook sorozata Apple MacBook Pro
Kód:  NL256a3e5g5
Termékszám:  Z0UN00061
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20