Oldal frissítése

MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar Asztroszürke

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MacBook Pro 13" Retina EN 2017 Touch Bar Asztroszürke

Zseniális. Bármire is használod.

Touchpad Bar
 
Touchpad Bar
 

Gyorsabb és hatékonyabb, mégis sokkal vékonyabb és könnyebb, mint valaha. Kijelzője a legfényesebb és legszíngazdagabb, amit eddig Mac notebook-on láthattál. Különlegessége a Touch Bar, a billentyűzetbe épített, Multi-Touch ujjmozdulatokkal használható üveg érintősáv. Segítségével megfelelő pillanatban közvetlenül érheted el a szükséges eszközöket. Az új MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született, hogy általa megvalósíthasd a sajátjaidat.

MacBook Pro - vlastnosti
 
MacBook Pro - vlastnosti
 
 
MacBook Pro - hmotnost a rozměry
 
MacBook Pro - hmotnost a rozměry
 

Új dimenzió a Mac használatában.

A Touch Barral minden eddiginél gördülékenyebben dolgozhatsz, mivel automatikusan azokat az eszközöket jeleníti meg a billentyűzeten, amelyek leginkább kellenek a munkádhoz. A Touch Baron korábbról már ismert dolgok sorakoznak, amelyekről azonnal tudni fogod, mire valók. Egyetlen érintéssel választhatsz ki parancsikonokat, emojikat és sok más gyorsfunkciót. Az idővonalon navigálva teljes képernyőn nézheted a videókat, fotógyűjteményedben böngészve pedig egyetlen koppintással a szerkeszteni kívánt képekre válthatsz.

Touch Bar
 
Touch Bar
 

A Touch Bar automatikusan változik attól függően, hogy mit csinálsz.

Touch Bar a aplikace
 
Touch Bar a aplikace
 
Touch ID
 

Mac Touch ID-val.

Nem kell várni ahhoz, hogy bejelentkezz. Gyorsan feloldhatod a rendszerbeállításokat és zárolt jegyzeteket. Egyetlen gombnyomással válthatsz a felhasználók között.

Touch Bar mění funkce dle spuštěné aplikace
 

Kedvenc alkalmazások.

A Touch Bar megváltoztatja az eddig kialakult benyomásod az elektronikus eszközökről. A független fejlesztők is lenyűgözőnek találják az új dimenziót, amit a Touch Bar bevezetett.

Minden téren felülmúlhatatlan.

Az új MacBook Pro a notebook-ok eddig ismert teljesítményét és hordozhatóságát egy új szintre emeli. Akárhova vezessenek is az ötleteid, az Intel hatalmas teljesítményű Intel Kaby Lake processzora és a legkorszerűbb technológiájú tárhely minden eddiginél gyorsabb működést biztosít.

Hardware MacBooku Pro
 
Hardware MacBooku Pro
 

A legfényesebb, legszíngazdagabb Mac laptop.

Az új MacBook Pro a legjobb az eddigi Mac laptopok közül. Erősebb LED-es háttérvilágítással és nagyobb kontrasztaránnyal rendelkezik, amely sötétebb fekete és világosabb fehér árnyalatokat jelent. Nagyobb képpontrekeszeinek és változó frissítési gyakoriságának köszönhetően használata gazdaságosabb, mint a korábbi generációké. Emellett – elsőként a Mac laptopok között – a kijelző széles színtartományt is támogat, amitől a zöld és piros színek még élénkebbé válnak. Életteli és részletgazdag képekkel dolgozhatsz, mely elengedhetetlen a grafikai tervezés, fényelés és szerkesztés során.

Displej MacBooku Pro
 
Displej MacBooku Pro
 

A hangszórók magukért beszélnek. Hatalmas hangerő.

Reproduktory MacBooku Pro
 
Reproduktory MacBooku Pro
 

A teljesen újratervezett hangszórók kétszeres dinamikatartománnyal ellátottak, s akár 58%-kal nagyobb hangerőt biztosítanak. Két és félszer erősebb basszussal rendelkeznek, mint a korábbi modellek. Mivel közvetlenül a hálózatról kapják az energiát, teljesítményük elérheti a korábbi háromszorosát. Hangszóróinak köszönhetően a MacBook Pro tökéletes választás, ha élőben szeretnél zenét keverni, a helyszínen megvágnád a felvett videót, vagy utazás közben néznél filmeket.

MacBook Pro a vlastnosti zvuku
 
MacBook Pro a vlastnosti zvuku
 

Kényelmes billentyűzet. Tágas trackpad.

AAz újratervezett billentyűzetbe az Apple saját fejlesztésű, második generációs pillangómechanizmusát építettük be, amit nagy gondossággal tökéletesítettünk, hogy még kényelmesebb és pontosabb legyen. A jelentősen megnövelt felületű Force Touch érintőpad pedig nagyobb mozgásteret ad az ujjmozdulatokkal való vezérléshez és a kattintásokhoz.

Klávesnice s křídlovým mechanismem
 
Klávesnice s křídlovým mechanismem
 

A legnagyobb teljesítményű és leginkább sokoldalú port.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villámgyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB C iparági szabvány előnyeivel. Adatátvitelre, töltésre és videokimeneti portként egyaránt használhatod a csatlakozót, amely akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – kétszer olyan gyors, mint a Thunderbolt 2 port. Eszközeid bármelyikét egyszerűen csatlakoztathatod a megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét, mivel a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus.

Thunderbolt 3
 
Thunderbolt 3
 

Amitől páratlan a Mac.

A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Úgy tervezték, hogy teljesen kiaknázza a hardver képességeit, és kezelni is olyan jó élmény legyen, mint rápillantani. A macOS alkalmazásainak lenyűgöző gyűjteményét nem csupán használni, hanem imádni fogod. Az iCloud és más innovatív funkciók segítenek, hogy összekapcsold Maced, iOS-készülékeid és Apple Watchod.

macOS
 
macOS
 
 

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 2560 × 1600 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 7567U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell Iris Plus Graphics 650

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 49,2 Wh
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 1,37 kg

Interfész

Adat Thunderbolt 3
Audio Combo Audio Jack
USB-C 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 304,1 mm
Maximális magasság 14,9 mm
Mélység 212,4 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás EN int.

Termékszéria

Notebook sorozata Apple MacBook Pro
Kód:  NL256a3g1t
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10