Oldal frissítése

MacBook Pro 13 "E

4,8 41 értékelés
Kiegészítők a termékhez

MacBook Pro 13 "E

Aranyos kompakt notebook a műhelyek az Apple, amelyek hagyományosan építeni a design a testtel korszerű elemekből jelen idő. Ez a notebook sikerült egyesíteni a kényes hardver nagy számítási teljesítmény miközben hosszú akkumulátor üzemidő. Kialakítása hagyományosan egyszerű, mégis rendkívüli és nagyon praktikusak. Könnyen lesz a partnere a mindennapi utazási és zavartalan használatát a szükséges funkciókat.
Notebook alváz van kialakítva egyetlen darab alumínium, innen kapta a nevét "unibody". Az alumínium váz nagyon merev és könnyű felszerelés biztosításával, törésbiztos és egyéb kellemetlen eseményeket. Az oldalán, látod a LED, amelyek tájékoztatják Önt az akkumulátor töltöttségi állapotát.
A szív a laptop technológiailag káprázatos Intel Core i5 család új Ivy Bridge. Összehasonlítva az előző alacsonyabb fogyasztás és nagyobb üzemi frekvenciát. Jól jön az Intel Turbo Boost Technology 2-re, ami nagy terhelést automatikusan túlhúzza a processzor, és biztosítja, hogy a tartalék kapacitást. A notebook is fel van szerelve egy szilárd grafikus kártya Intel HD Graphics 4000, amely teljes mértékben integrált a processzor, és egy meglepő multimédiás teljesítményt sokszor nagyobb, mint a korábbi generációk.
Adatokat tárol a merevlemezen 500 GB-os vagy akkor éget át égő DVD meghajtót. Egy másik ruhát ez a laptop egy kártyanyílás SDXC és FireWire 800 korszerűsítése tartott a nagy sebességű USB port a legújabb 3.0 verzió. A zászlóshajó a modern technológia egy innovatív interfész "Thunderbolt", ami tápellátást biztosít a készülék és az adatátviteli sebesség akár 10 Gbps. Az opcionális adaptereket lehet használni például DisplayPort.
A munka az Apple Mac OS X Lion egy nagyon egyszerű és hatékony. Az operációs rendszer pontosan illeszkedik az alkalmazott hardver, mert a munka nagyon mozgékony. Ez a változat a notebook fel van szerelve egy cseh billentyűzet háttérvilágítással praktikus és kényelmes kurzorvezérlés biztosítja multidotykovému touchpad görgetés oldalak, forgatni a képeket, és így tovább.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:10
Panel TN
Maximális felbontás 1280 × 800 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core boost frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 1 600 MHz (1,6 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 4000

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 500 GB
Meghajtó interfészek Serial ATA I
HDD kapacitás 0,5 TB (500 GB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, Optikai meghajtóval
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő 6,86 óra

Tömeg

Tömeg 2,06 kg

Interfész

Adat FireWire
Hálózati RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 0 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a

Méretek

Szélesség 325 mm
Mélység 227 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Cseh

Termékszéria

Notebook sorozata Apple MacBook Pro
Kód:  Nl252j4c
Termékszám:  MD101CZ/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20