Oldal frissítése

MacBook 12 "GB hely Gray 2016

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MacBook 12 "GB hely Gray 2016

Nový MacBook

Fedezze fel az új MacBook

Stříbrný, zlatý, vesmírně šedý – a nově i růžově zlatý
Stříbrný, zlatý, vesmírně šedý – a nově i růžově zlatý

Teljes billentyűzet. 
Egy töredéke a teret.

Úgy gondoljuk, hogy egy kényelmes, teljes méretű billentyűzet nagy benyomást a notebook elengedhetetlen. De ahhoz, hogy a billentyűzet az elegánsan vékony MacBook van, mi volt, hogy újragondolják az egész műszaki tervezése és kivitelezése. Az új billentyűzet, terveztünk minden kulcsot és annak mechanizmusa. Ez most nem csak sokkal vékonyabb, de sokkal kényelmesebb és pontosabb gépelés. Amelyekre válaszul gyorsan megszokja.

Plnohodnotná klávesnice
Plnohodnotná klávesnice

Retina, mint még sosem látott.

Attól a pillanattól kezdve megnyitja az új MacBook, lenyűgözi a lenyűgöző 12 hüvelykes Retina kijelző folyamatos üvegfelület széltől szélig. Képek jelennek meg a képernyőn a gazdag, élénk részletességgel. Több mint 3 millió pixel nyújtott kristálytisztán minden levél. Mindez a legvékonyabb, leginkább energiahatékony Retina kijelző, amit láttunk a Mac megérkezett. Óvatosan célja, hogy egy erős vizuális élményt elképzelhetetlenül minimál design.

Retina
Retina

Force Touch. 
A trackpad szorítani tovább.

Az új MacBook teljesen új koncepció trackpad. Force Touch trackpad úgy van kialakítva, hogy a csattanó reagált elég egyenletesen függetlenül, hogy hol nyomja meg. Nyomásérzékelők a felszín alatt felismeri, hogy mennyire hatékonyan nyomja, és így lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a Mac új módon. Ha rákattint egy trackpad gyenge nyomást gyakorolva, meg kell, hogy gyorsan keresse meg a definíció, vagy megtekintheti a fájlt. Amellett Trackpad megegyezik a rezgő visszajelzést - tapintható észlelt rezgések hozzá egy kis esemény a képernyő mérete. És amellett, hogy ezek a fejlett lehetőségeket, és dolgozni rajta minden intuitív multi-touch gesztusok, amelyre a Mac felhasználók megszokták. Mac reagál az érintésre, sokkal érzékenyebb, mint valaha. Anélkül, hogy felemelné az ujját a trackpad.

Force Touch
Force Touch

Teljesen felszerelt a vezeték nélküli világ.

Új MacBook tökéletesen illeszkedik az egyre bezdrátovějšího világban. Hála az Apple szoftver, amely teljes mértékben kihasználja a legújabb vezeték nélküli technológia, WiFi és Bluetooth, a levegő már működik bármit is tesz, egy laptop. Bárhol is van, tud-e csatlakozni az interneten, fájlok, fotóit, zenét hallgatni, és több - nélkül kényszerítenek titeket.

MacBook 12" Rose Gold
MacBook 12" Rose Gold

Port USB-C minden.

A leghatékonyabb módja a töltés a laptop, hogy csatlakoztassa a töltőt a port. És ha már az új MacBook van egy port, akartunk lenni abban, hogy ez a legfejlettebb és sokoldalú port, ami létezik. Az új USB-C port együtt, egy helyen, gyakorlatilag mindent, amire szüksége van. Ez lehetővé teszi a töltés, gyors adatátvitel és videó kimenet. Mindezt egy duplex design, egyharmada a méret, mint a jelenlegi USB port.

Nový USB-C port
Nový USB-C port

Csendben lenyűgöző és objektíven gyorsabb.

MacBook tervezték, az alapoktól kezdve a hatékony munkát csendben. Ez használ egy teljesen új Intel Core M hatodik generációs, ami szerint mindössze 5 watt. Ezen kölcsönhatás erősen optimalizált OS X processzor felhívja ezért kis teljesítmény, hogy a számítógép állapotában alacsony lángon. Ezért a hűtést nem igényel ventilátort. Tehát a MacBook munkahelyi hallja. Egy alaplemezt, amelyen a processzor létrejött, ez úgy van kialakítva, hogy az összes funkció a Mac illeszkednek a lehető legkisebb helyet.
MacBook az Intel Core M3, M5 és M7 hatodik generációs az alapvető sebesség akár 1,3 GHz-es és akár 25 százalékkal gyorsabb grafika. Ez is egy gyorsabb egy 866Mhz memória. Ezért mozgékonyabb és egy gyorsabb választ.

Není potřeba žádný větráček
Není potřeba žádný větráček

Teljesen új elem a nap.
És most még tovább tartanak.

Tudjuk, hogy az emberek még a legnagyobb kompakt notebook Apple támaszkodni egész napos akkumulátor-élettartam. De a hagyományos téglalap alakú szárazelemet u olyan vékony MacBook nem tudott egy egész nap az akkumulátor élettartamát. Ezért fejlesztettük ki a saját egyedi akkumulátor-technológia, amely a rendelkezésre álló hely az utolsó milliméter. Az eredmény egy lépcsőzetes, teraszos kialakítása, amely egy hihetetlenül vékony MacBook tökéletesen illeszkedik. És nem hasonlít semmi tudom laptopok.Hála gazdaságosabb processzor és megnövelt akkumulátor kémiai megoldások sikerült kiterjeszteni az élet a következő órában.

Výdrž baterie až 9 hodin
Výdrž baterie až 9 hodin

OS X.

OS X operációs rendszer minden Mac. Ez épül egy sziklaszilárd UNIX alap és teljes mértékben kihasználja a hardver opciók. Úgy tervezték, olyan szép és könnyen kezelhető. Ez tartalmaz egy gyűjtemény nagy alkalmazás, amit nap mint nap - és boldog - használható. És ez lehetővé teszi a Mac csodálatos dolgozni iOS eszközök.

OS X
OS X

Kezdeti alkalmazásokhoz.

Minden Mac jön alkalmazások létrehozására és alkalmazások munkát. Szintén tartalmaz egy gyűjtemény nagy alkalmazások a mindennapi kérdésekben, mint a web böngészés, e-mailek és kezelése üzeneteket vagy a naptár elrendezése. Ez magában foglalja a keresési alkalmazás az új alkalmazások. A Mac több mint teljesen felszerelt. Ez szó szerint all inclusive.

Skvělé aplikace
Skvělé aplikace

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12 "
Oldalarány 16:10
Panel IPS
Maximális felbontás 2304 × 1440 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core M
Processzor modell szám Intel Core M m7 6Y75 Skylake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 1,3 GHz (1 300 MHz)
Core boost frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache Processzor 4 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 1 866 MHz (1,87 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 515

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Operációs rendszerrel
Webkamera 480 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 41,4 Wh
Akkumulátor üzemidő 10,78 óra

Tömeg

Tömeg 0,92 kg

Interfész

Audio Fejhallgató bemenet
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 280,5 mm
Maximális magasság 13,1 mm
Mélység 196,5 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Cseh
Kód:  NL245a4t1
Termékszám:  Z0SK00036
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15