Oldal frissítése

Mac Studio M2 Ultra

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
1 899 990 Ft

Mac Studio M2 Ultra

Apple Mac Studio M2 Ultra.
Kimagasló teljesítményű, kompakt asztali számítógép.

Hölgyeim és uraim, készüljetek fel az egyedülálló teljesítményre, amelyet csak az új Mac Studio-ban kaphattok meg. Ez egy kompakt számítógép, amely minden íróasztalon elfér, mégis úttörőnek számít. A számítási és grafikai teljesítményt az Apple M2 Ultra chipje biztosítja, amelyhez 32 GB megosztott memória és egy gyors, 1 TB-os meghajtó társul. A számítógép rengeteg csatlakozóval, biztonságos operációs rendszerrel rendelkezik,és természetesen jól működik a teljes Apple ökoszisztémában. Ez az új Mac Studio.

Apple Mac Studio M2 Ultra

Teljesítmény

Lenyűgöző Apple M2 Ultra chip

A 24 magos M2 Ultra processzor 16 új generációs teljesítményű magból és nyolc energiatakarékos magból áll, valamint az M1 Ultra-hoz képest akár 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújt. Az M2 Ultra chippel működő Mac Studio segítségével a DaVinci Resolve-ot használó alkotók akár 50%-kal gyorsabban dolgozzák fel a videókat, mint az M1 Ultrával működő Mac Studio esetében.

Kijelző

Soha nem látott Studio Display kijelző.

Természetesen a Mac Studio bármilyen monitorral működik, de a legjobb élményt a külön megvásárolható Studio Display kijelzővel érheted el. Ez egy fényűző 5K képernyő nagyszerű színekkel, beépített széles látószögű kamerával és kiváló minőségű hangszórókkal. Az M2 Ultra chip segítségével akár három 8K kijelző is csatlakoztathatsz a Mac Studio-hoz.

Apple Mac Studio M2 Ultra

Csatlakozók

6× USB-C, HDMI i SDXC

A Mac Studio hátoldalán négy Thunderbolt 4 port található a kijelzők és számos más eszköz csatlakoztatásához. Nem maradhat ki a 10 Gb Ethernet, két USB-A port (akár 5 Gbps sebességgel), a HDMI és egy prémium audiocsatlakozó sem a nagy impedanciájú fejhallgatók vagy külső erősítésű hangszórók számára. Az elülső oldalon ezután gyorsan hozzáférhetsz egy pár USB-C és egy memóriakártya-nyíláshoz.

Apple Mac Studio

Méretek

kompakt Mac Studio.

Az egyetlen alumíniumprofilból készült Mac Studio mindössze 197 mm széles,  négyzet alakú, valamint 95 mm magas, így nagyon kis helyet foglal, és tökéletesen elfér a legtöbb monitor alatt.

Apple Mac Studio M2 Ultra

Biztonság

A macOS rendszer maximális védelmet nyújt.

A macOS operációs rendszer teljesen új funkciókat tesz elérhetővé. Legyen szó akár a még magasabb szintű adatvédelemről, akár az új Universal Controlról vagy a Focus Mode-ról. Összességében ez a legbiztonságosabb rendszer, amely a magánéletedet is védi.

Paraméterek

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Apple
Videókártya modell M2 ULTRA 60 magos GPU

Processzor

Processzor sorozat Apple Silicon
Processzor modell Apple M2 ULTRA (24 magos)
Processzormagok száma 24 ×

Rendszermemória

RAM memória mérete 64 GB

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 1 000 GB (1 TB)
Tárhely típusa SSD

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Típus

A gép típusa Nagyteljesítményű PC

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi, Hangszórók

Szín és dizájn

Szín Ezüst

Kimenetek

USB-C 4 db
Grafika HDMI, USB-C, Thunderbolt
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Termékszéria

PC sorozat Apple Mac Studio

Szekrény

Szélesség 197 mm
Magasság 95 mm
Mélység 197 mm
Tömeg 2,7 kg
Kód:  TL020a4a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MQH63CZ/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15