Oldal frissítése

Mac Studio M1 MAX

4,4 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Mac Studio M1 MAX

Apple Mac Studio M1 Max.
Egy szupererővel rendelkező, kompakt asztali számítógép.

Hölgyeim és uraim, készüljenek fel a végtelen teljesítményre, amelyre csak az új Mac Studio képes! Ez a kompakt számítógép bármelyik íróasztalon elfér, mégis úttörő eszköz. A számítási és grafikai teljesítményét az Apple M1 Max chip biztosítja, amelyhez 32 GB megosztott memória és egy gyors, 512 GB-os meghajtó társul. A számítógépet rengeteg csatlakozóval, valamint egy biztonságos operációs rendszerrel is felvértezték, és természetesen bármely más Apple eszközzel tökéletesösszhangban működik. Ez az új Mac Studio.

Apple Mac Studio

Teljesítmény

Az Apple lenyűgöző  teljesítményű M1Max chipje

Az új Mac Studio legendás teljesítményét az Apple 5 nm-es M1 Max chipjének köszönheti, ami egy 10 magos CPU és egy 16 magos GPU kombinációja. Egy ilyen chip minden elképzelhető feladatban többszörösen nagyobb teljesítményt nyújt, mint az M1 vagy a versenytársak megoldásai.

Kijelző

A felülmúlhatatlan Studio Display.

A Mac Studio természetesen bármilyen monitorral működik, de a legjobb élményt a külön megvásárolható Studio Display kijelzővel érheted el. Ez egy luxus, 5K monitor nagyszerű színvisszaadással, beépített, széles látószögű kamerával és kiváló minőségű hangszórókkal. A számítógéphez négy ilyen 5K kijelzőt és egy 4K tévét csatlakoztathatsz.

Apple Mac Studio

Csatlakozók

6× USB-C, HDMI és SDXC

A Mac Studio hátoldalán a kijelzők és számos más eszköz csatlakoztatásához négy Thunderbolt 4 port található. De nem hiányozhat a 10 Gb Ethernet,  két USB-A port (akár 5 Gbps), egy HDMI, valamint a nagy impedanciájú fejhallgatók vagy külső, erősített hangszórók számára egy prémium audiocsatlakozó sem. Az előlapon egy pár USB-C és egy memóriakártya-foglalat is könnyen elérhető.

Apple Mac Studio

Méretek

Kompakt méretű Mac Studio.

Az egyetlen alumíniumprofilból készült Mac Studio 197 mm széles és mély, valamint 95 mm magas, így nagyon kis helyet foglal, és a legtöbb monitor alatt is tökéletesen elfér.

Apple Mac Studio

Magánszféra

A macOS Monterey biztonságot nyújt.

A macOS Monterey segítségével teljesen új funkciókat élvezhetsz, legyen szó akár a még jobb adatvédelemről, akár az új, univerzális kezelésről vagy az értesítések beállításáról. Mindent egybevetve ez a legbiztonságosabb rendszer, amely a magánszférádat is védi.


Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer macOS

Típus

A gép típusa Nagyteljesítményű PC

Processzor

Processzor sorozat Apple Silicon
Processzor modell Apple M1 MAX
Processzormagok száma 10 ×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Apple
Videókártya modell M1 MAX 24 magos GPU

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 512 GB (0,51 TB)
Tárhely típusa SSD

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Memóriakártya olvasó, Wi-Fi, Hangszórók
WiFi típus wifi 6

Szín és dizájn

Szín Ezüst

Rendszermemória

RAM memória mérete 32 GB

Kimenetek

USB-C 4 db
Grafika HDMI, USB-C, Thunderbolt
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 197 mm
Magasság 95 mm
Mélység 197 mm
Tömeg 2,7 kg

Termékszéria

PC sorozat Apple Mac Studio
Kód:  TL020a1a
Termékszám:  MJMV3CZ/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15