Oldal frissítése

M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm EZ black

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M. ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm EZ black

A M.ZUIKO Digital ED 12-50 mm az Olympus PEN sorozathoz gyártott kiváló minőségű zoom lencse, melyet minden bizonnyal saját univerzális lencséjeként nagyra értékel majd minden fényképész, legyen az profi, vagy lelkes amatőr. A készülék folyamatos és csendes zoomolási mechanizmus biztosít, amely nem igényli a kézi beállítást. Ennek köszönhetően stabil fényképek és videofelvételek készíthetőek. A szűrőkhöz készült menet átmérője 52 mm.

A többsebességű motornak és a gyors fókuszálásnak köszönhetően ez a lencse a fényképészek kötelező tartozékai közé sorolható. Alkalmas a részletes makró, és a széles látószögű felvételek készítésére is. Bizonyára elnyeri tetszését a speciális L-Fn fókusz rögzítő nyomógomb, mely meggátolja, hogy a fényképezőgép egy másik tárgyra fókuszáljon. A kiváló optikai tulajdonságok a tökéletes mechanikai kidolgozásnak, a gyártás során használt alapanyagoknak, és a ragyogó képek eléréséhez alkalmazott, aszférikus lencséknek köszönhetőek. 

Paraméterek

Ajánlott

Márka Olympus, Panasonic
Modell OM-D E-M1, OM-D E-M1 II, OM-D E-M10, OM-D E-M10 II, OM-D E-M10 III, OM-D E-M5, OM-D E-M5 II, PEN E-P5, PEN E-PL5, PEN E-PL6, PEN E-PL7, PEN E-PL8, PEN E-PM2, PEN-F

Bajonett

Bajonett Micro 4/3

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Micro 4/3
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 50 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/6,3
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/3,5
Szűrőátmérő 52 mm
Min. fókusztávolság 20 cm

Funkciók

Funkció Makro, Por- és nedvességálló

Méret

Hossz 83 mm
Átmérő 57 mm

Tömeg

Tömeg 212 g
Kód:  OL410c4
Termékszám:  V314040BE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20