Oldal frissítése

M.ZUIKO DIGITAL BCL 15 mm silver

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M.ZUIKO DIGITAL BCL 15 mm silver

Az M.ZUIKO Body Cap Lens 15 mm úgy néz ki, mint egy klasszikus vázsapka, de a látszat csal. Egy extra rövid objektívről van szó igazán széles, 15 mm-es (megfelel 30 mm-nek) látószöggel. Hihetetlenül kompakt mérete - a lencse fizikai szélessége 9 mm - az univerzális, széles látószögű objektívek kategóriába sorolja, amely mindig kéznél lesz.
Már 30 cm távolságból is fényképezhetsz, így teljesen új perspektívát kapsz a körülötted lévő világról. Ugyanígy, az objektív pillanatképek készítésére is alkalmas. Rendkívül kompakt méretének hála le sem kell venned a vázról, hanem rajta hagyhatod vázsapkaként, amellyel azonban egy pillanat alatt szokatlan felvételekkel gazdagodhatsz.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Olympus, Panasonic
Modell OM-D E-M1, OM-D E-M1 II, OM-D E-M10, OM-D E-M10 II, OM-D E-M10 III, OM-D E-M5, OM-D E-M5 II, PEN E-P5, PEN E-PL5, PEN E-PL6, PEN E-PL7, PEN E-PL8, PEN E-PM2, PEN-F

Bajonett

Bajonett Micro 4/3

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Micro 4/3
Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 15 mm
Max. gyújtótávolság 15 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/8
Maximális rekesznyílás 8
Min. fókusztávolság 30 cm

Funkciók

Funkció Fix fényerő, Videóhoz (csendes motor)

Méret

Hossz 9 mm
Átmérő 56 mm

Tömeg

Tömeg 22 g
Kód:  OL428f
Termékszám:  V325010SE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20