Oldal frissítése

M.ZUIKO DIGITAL BCL 15 mm black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M.ZUIKO DIGITAL BCL 15 mm black

Az M.ZUIKO Body Cap Lens 15 mm objektív kinézetre olyan, mint egy klasszikus bajonettzáras vázsapka, de a látszat csal. Ez egy ultra-rövid objektív, amely valóban nagylátószögű: 15 mm-es (35 mm-es egyenérték: 30 mm). Hihetetlenül kompakt mérete - a fizikai objektívszélesség 9 mm - ezt a jól megépített objektívet az olyan univerzális nagylátószögű lencsék kategóriájába sorolja, amelyet mindig kezed ügyében tartasz majd.
Készíts vele egy felvételt 30 cm távolságból, és egy teljesen új perspektívából mutathatod meg a bennünket körülvevő világot. Az objektív pillanatképek készítésére is alkalmas. Az objektív felépítése lehetővé teszi, hogy akár vázsapkaként használd, miközben állandóan rendelkezésedre áll, ha rendkívüli pillanatokat akarsz megörökíteni.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Olympus, Panasonic
Modell OM-D E-M1, OM-D E-M1 II, OM-D E-M10, OM-D E-M10 II, OM-D E-M10 III, OM-D E-M5, OM-D E-M5 II, PEN E-P5, PEN E-PL5, PEN E-PL6, PEN E-PL7, PEN E-PL8, PEN E-PM2, PEN-F

Bajonett

Bajonett Micro 4/3

Tulajdonságok

Érzékelőhöz Micro 4/3
Objektív típusa Fix fókusz
Min. gyújtótávolság 15 mm
Max. gyújtótávolság 15 mm
Fényerő min. fókusztávolság esetén f/8
Fényerő max. fókusztávolság esetén f/8
Maximális rekesznyílás 8
Min. fókusztávolság 30 cm

Funkciók

Funkció Fix fényerő

Méret

Hossz 9 mm
Átmérő 56 mm

Tömeg

Tömeg 22 g
Kód:  OL428d
Termékszám:  V325010BE000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20