Oldal frissítése

M-Audio Oxygen 61 IV

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Oxygen 61 IV

Lépj be a Keystation Oxygen 61 zenegép világába az M-Audi márkától. Ez az egyszerű, mégis erőteljes MIDI vezérlő különféle hangszerek virtuális eszköze. Többé nem okoz gondot fúvósok, húrosok vagy akár egy teljes zenekart hozzárendelése sem az általad komponált zeneszámhoz. A controller előre programozott mozdulatokat, mint például skálákat, hangeffektusokat tartalmaz és a sebességérzékeny trigger párna segítségével kivételes alkotói folyamatot biztosít a zene szoftver. Használd a szoftvereket, hogy módosítsd a hangmagasságot, mindössze egy Mac vagy PC eszköz használatával.

Keystation Oxygen 61 lehetővé teszi, hogy a hatalmas hangtartományban dolgozhass, a basszustól kezdve, a zongorán át egészen a magasabb hangokig. Mellékelt SONiVOX nevű szoftver Eighty-eight Ensemble modulja képes reprodukálni a zongora valódi hangjait is. A zongora hangja ebben a szoftverben gondosan rögzítésre került. Minden zenei producer, aki azt akarja, hogy a dalok igazán valósághűek legyenek a zongora hangjától, mind a Eighty-eight Ensemble modult használják.

Az USB csatlakozónak köszönhetően, a szintetizátor tökéletes megoldás zenészek számára, egy hatalmas vezérlő helyett elég a szoftver segítségével kiválasztani a megfelelő hangszereket.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI billentyűzet
Billentyűk száma 61

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 977 mm
Mélység 243 mm
Magasság 94 mm
Tömeg 3,4 kg

Billentyűzet

Egyensúly Félig kiegyensúlyozott
Billentyűzet dinamikája Dinamikus billentyűzet
Aftertouch Aftertouch nélkül
Billentyűk mérete Szabvány

További tulajdonságok

Pedál bemenet Pedál bemenettel
Bluetooth Nem
Akkumulátorról működés Nem
Adapter mellékelve Nem
Mellékelt szoftver igen
Kód:  MAU008a
Termékszám:  CMID076

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20