Oldal frissítése

M-Audio Oxygen 49 IV

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Oxygen 49 IV

Lépjen be a számítógépen komponált zenék világába az M-Audio Keystation Oxygen 49 szintetizátorral. Az egyszerű, de erőteljes MIDI kontrollert kifejezetten arra találták ki, hogy virtuális hangszereket szólaltasson meg. Fúvós, vonós vagy egy teljes zenekari kíséretet adni a számaihoz már nem okozhat többé gondot. A szintetizátor számos, programozható gombot, tolópotmétert és kontrollert tartalmat, amelyek zenei programjának teljes vezérlését lehetővé teszik, függetlenül attól, hogy PC-t vagy Mac-et használ.

Az Oxygen 49 széles hangszínskálát biztosít a basszusoktól kezdve a harmóniákon át a magas zongoradallamokig. A mellékelt SONiVOX szoftver, az Eighty-eight Ensemble képes a lehető leghitelesebb zongorahangszín előállítására. A tervezők különleges figyelemmel rögzítették a zongora hangjait a szoftver megírásakor. Ezért használja az Eighty-eight Ensemble-t minden zenei producer, aki a legteljesebb és leghitelesebb zongorahangszínt szeretné készülő zenéihez.

Az USB csatlakozónak és méretének köszönhetően a szintetizátor tökéletes választás olyan zenészek számára, akik szeretnék teljes mértékben felügyelni a zenei programjaikat, de nincs kedvük hatalmas kontrollereket cipelni.

A csomag tartalma:
Szintetizátor
USB kábel
Kézikönyv

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus MIDI billentyűzet
Billentyűk száma 49

MIDI

MIDI USB

Méretek

Szélesség 814 mm
Mélység 243 mm
Magasság 94 mm
Tömeg 2,9 kg

Billentyűzet

Egyensúly Félig kiegyensúlyozott
Billentyűzet dinamikája Dinamikus billentyűzet
Aftertouch Aftertouch nélkül
Billentyűk mérete Szabvány

További tulajdonságok

Pedál bemenet Pedál bemenettel
Bluetooth Nem
Akkumulátorról működés Nem
Adapter mellékelve Nem
Mellékelt szoftver igen
Kód:  MAU007a
Termékszám:  CMID075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15