Oldal frissítése

M-Audio Oxygen 25

Kiegészítők a termékhez

M-Audio Oxygen 25

Harmadik sor billentyűzet vezérlő M-Audio Oxygen 25 jellemzői nyolc programozható gombbal és egy csúszka. Vannak gombok, a sequencer és a gombbal válassza ki a számokat. Az alapvető előnye, HyperControl mód, amely automatikusan map ezeket az ellenőrzéseket a billentyűzeten legelterjedtebb DAW funkciók, többek között a közlekedés gombok, keverjük össze, amelyben panoráma paraméterek és nyomoApproxan dugó.

intuitív működés

Beépített gyári beállítás nyújt támogatást népszerű virtuális eszközök jobb kívül a doboz, anélkül, hogy bármi bonyolult telepíteni vagy konfigurálni. Sebesség-érzékeny billentyűzet és egy karcsú, kompakt kialakítás teszi teljessé a képességeit egy hordozható vezérlő készülék, mely ideális mind a termelés és élő előadások. Nincs más vezető ebben az árkategóriában van annyi funkciót, valamint a könnyű használat.
 

HyperControl (DirectLink)

Nyolc programozható gombok, egy lovas szállítja ellenőrzési és gombok mozgása nyomában van teljes ellenőrzése alatt a projekt. Nem, ezért nem vonja el a figyelmet a kreatív folyamatot, és keverés zenét. Te soha ne hagyja abba, visszatér a klasszikus QWERTY billentyűzet és vissza, hogy a MIDI vezérlő. Mode HyperControl automatikusan térképek Oxygen vezérlő billentyűzetek és hozzárendeli a legelterjedtebb DAW paramétereket. Gyári beállítás áll rendelkezésre a virtuális eszközök, mint például Xpand! 2, Hybrid, Velvet, Strike, furcsaság, ImpOSCar, Minimonsta és így tovább ... MIDI interfész a vezérlő és a szoftver nem is lehetne egyszerűbb!
List DAW alkalmazások , amelyek az adott pillanatban kompatibilis HyperControl (DirectLink).
Legfontosabb elemei:
  • 25 sebesség-érzékeny gombok, plusz pályát és modulációs kerék -, ha ötleteik egy kompakt elrendezése.
  • Oneszerű beállítás jobb kívül a doboz - egy USB kábel adat és energia.
  • 8 gombok, transzport gombok, az átültetés és egyéb elemek - HyperControl üzemmód automatikusan hozzárendelt elemek működjön DAW.
  • Creative Software Ignite - Gyűjtsük össze, létre, össze és rendezze el a zenei ötleteket.
 

Kompatibilitás Pro Tools

Oxigén illesztőprogramok támogatják a beilleszkedés Pro Tools (külön megvásárolható) - a szabvány a szoftver DAW rekordot a szakmai, személyes és otthoni stúdiók szerte a világon. A HyperControl Oxygen vezetők azonnal leképezve a legfontosabb paraméterei ablakok Mixer, Edit és Közlekedési Pro Tools, valamint egy átfogó virtuális hangszerek ágyazott Pro Tools. Pro Tools oxigén és azok hatékony munkakörnyezet lenyűgöző együttműködést.

AVID Ignite - kreatív

Ignite egy egyedülálló szoftver létrehozása zene, a semmiből felépíteni egy célra -, hogy ösztönözze a kreatív potenciál. Ez nem egy másik DAW bonyolult ellenőrzések és sok menük és funkciók, hogy meg kell tanulni bonyolult. Valójában, ez egyáltalán nem DAW.
 
Ignite egy teljesen újfajta zenei szoftver, amely kihasználja a teljesen független a DAW vagy egyéb zenei programok. Egyszerűen engedje a kreatív energia és elfog a zenei ötletek, fejlesztése dalok és együttműködni más zenészekkel. Ignite csak egy egyszerű és könnyen asszisztens újjáéleszteni ötleteit.
 
Kulcsfontosságú eleme a programnak AVID Ignite:
  • Rozhraní Multi-tab.
  • Készítse el a dalokat egy nem lineáris módon, alkalmazkodó Song Arranger.
  • Perfektní tvůrčí společník pro jakkoliv DAW.
  • Capture ötleteket azonnal - a szoftver automatikusan térképek számos népszerű vezérlők.
  • Intelligens MIDI technológia segít létrehozni akkordok, mondatok és összetett szabályokat.
  • Idea Capture / szerkesztése lehetővé teszi, hogy elfog egy ötlet bármely pontján a kreatív folyamat.
  • Expansion - egyszerűen még több Ignite Expansion Pack.

Műszaki adatok:
csatlakozók:
USB adatátvitel és tápellátás
Bemenet fenn pedál
 
Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.56
végrehajtás:
Méretek: 411 x 238 x 94 mm
Súly: 1,7 kg
Kód:  MAU005
Termékszám:  Oxygen 25

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15