Oldal frissítése

M-Audio Keystation Mini 32 II

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Keystation Mini 32 II

Lépjen be a számítógép által generált zene világába az M-Audio Keystation Mini 32 szintetizátorral! Ezt az egyszerű, mégis erőteljes MIDI vezérlőt arra tervezték, hogy virtuális hangszereken játsszon. Adjon zenéjéhez a fúvósok, pengetősök vagy a nagyzenekar hanhatásaiból egyszerűen. A vezérlő 32 dinamikus (billentés érzékeny) billentyűvel rendelkezik és számos más vezérlő gombbal a billentyű tartományban. Használhatja ezeket a vezérlőket a hang kitartására, vagy módosíthatja a hanglejtést is a dinamikus hangzás léterhozása érdekében a Mac vagy PC készülékén.

A Keystation Mini 32 segítségével hatalmas tartományban válnak elérhetővé a különböző hangszerek és hatások, mint például a basszus, zongora, vagy a közepestől a magas hangokig számos hanghatás. A mellékelt Ignite AIR Music Technology szoftver több, mint 275 eszközt tartalmaz. Hála az arpeggiator intelligens technológiájának, amely a MIDI lejátszás során teljes akkordokat, vagy akár a dob mélységének lehetőségét támogatja, így valóban gazdagabbá teszi a zenét. Ezen felül, WAV vagy MIDI fájlokat is exportálhat, majd vissza importálhatja őket a DAM-jára (digitális audio munkaállomás)

Hála az USB hálózati forrásnak és  a szintetizátor méretének, az M-Audio Keystation 32 Mini II USB vezérlő a tökéletes megoldás a turnéjukon lévő zenészek számára például, akiknek szükségük van a zenei készülék funkcióira de nem szeretnének hatalmas vezérlőt magukkal hurcolni.

Kód:  MAU004a
Termékszám:  CMID063

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10