Oldal frissítése

M-Audio Keystation 88 II

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Keystation 88 II

Lépjen be a komputer által komponált zene világába az M-Audio Keystation 88 szintetizátorával. Ez az egyszerű, mégis erős MIDI kontroller virtuális eszközök (hangszerek?) lejátszására lett tervezve. Kürtszó, pengetés, vagy teljes zenekar hangjainak hozzáadása nem jelenthet többé problémát. A kontroller 88 különböző billentyűt tartalmaz és néhány egyéb irányító gombot, mint a hangtartomány módosítás. Használja a zengetőt, vagy változtassa a hangmagasságát annak a dinamikus hangnak, amit a PC-jén, vagy Mac-jén készített.

A Keystation 88 lehetővé teszi hangok széles skálájának elérését, a basszuson keresztül, a harmóniákon és zongora melódiákon keresztül a magas hangokig. A mellékelt szoftver a SONiVOX-tól - Eighty-eight Ensemble - képes rá, hogy reprodukálja a legjobb (legpontosabb?) zongora hangját is. A szoftverhez készített zongorahangok gondosan lettek felvéve és eltárolva. Bármelyik producer, aki azt akarja, hogy zenéi tartalmazzák a legélethűbb zongorahangokat az Eighty-eight Ensemble-t használja. 

Az USB opciónak hála ez a kontroller a tökéletes megoldás azoknak a zenészeknek, akik nem szeretnének hatalmas méretű eszközöket cipelni. 

Kód:  MAU009a
Termékszám:  CMID066

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20