Oldal frissítése

M-Audio Keystation 61 II

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Keystation 61 II

Lépjen be a számítógépen komponált zenék világába az M-Audio Keystation 61 szintetizátorral! Az egyszerű, de erőteljes MIDI kontrollert kifejezetten arra találták ki,  hogy virtuális  hangszereket szólaltasson meg. Fúvós, vonós vagy egy teljes zenekari kíséretet adni a számaihoz többé nem lehet akadály. A szintetizátor 61 dinamikus billentyűt és kontroll gombokat tartalmaz. A dinamikus hangzáshoz használja a sustain funkciót, vagy változtasson a hangmagasságon – akár PC-t, akár Mac-et használ.

A Keystation 61 széles hangszínskálát biztosít a basszusoktól, a harmóniákon át a magas zongoradallamokig. A mellékelt SONiVOX szoftver, az Eighty-eight Ensemble képes a lehető leghitelesebb zongorahangszín előállítására. Az fejlesztők különleges figyelemmel rögzítették a zongora hangjait a szoftver számára. Ezért használja az Eighty-eight Ensemble-t minden zenei producer, aki a legteljesebb és leghitelesebb zongorahangszínt szeretné visszahallani zenéjében.

Az USB csatlakozónak, és a csatlakozó méretének köszönhetően a szintetizátor tökéletes választás olyan zenészek számára, akik szeretnének átfogó vezérlést zenei programjaikhoz, de nincs kedvük hatalmas kontrollereket cipelni.

 

Kód:  MAU012a
Termékszám:  CMID065

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10