Oldal frissítése

M-Audio Keystation 49 II

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

M-Audio Keystation 49 II

Lépjen be a  Keystation 49 M-Audio zenegép világába. Ez az egyszerű, mégis erőteljes MIDI vezérlő különféle hangszerek virtuális eszköze. Nem probléma hozzáadni zenéjéhez fúvósokat, húrosokat vagy akár egy teljes zenekart sem. Controller tartalmaz 49 billentyűt és számos más gombokkal az irányításhoz. Használja a szoftvereket, módosítsa a hangmagasságot, hogy így létrehozva egy dinamikus darabot Mac vagy PC eszközén.

Keystation 49 lehetővé teszi, hogy a hatalmas hangtartományban dolgozhasson, a basszustól kezdve, zongorán át egészen a magasabb hangokig. Mellékelt SONiVOX nevű szoftver Eighty-eight Ensemble modulja képes reprodukálni a legigazabb zongora hangokat is. A zongora hang ebben a szoftverben gondosan lett rögzítve. Minden zenei producer, aki azt akarja, hogy a dalok igazán valósághűek legyenek a zongora hangjától, mind a Eighty-eight Ensemble modult használja.

Az USB-nek hála, a szintetizátor tökéletes megoldás zenészek számára, egy hatalmas vezérlő helyett elég a szoftver segítségével kiválasztani a megfelelő hangszereket.

Kód:  MAU006a
Termékszám:  CMID064

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20