Oldal frissítése

M-Audio Bass Traveler

4,0 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

M-Audio Bass Traveler

Kiváló minőségű fejhallgatód van, de a számítógépból, laptopból vagy más eszközből érkezett hang minőségével nem vagy elégedett? Pontosan a te problémádat oldja meg ez az akkumulátoros M-Audio Bass Traveler fejhallgató erősítő. Bármilyen 16-100 ohm impedanciával rendelkező fejhallgatóval használhatod.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható fejhallgató erősítő, tökéletes hangminőséggel
  • Két 3.5mm-es sztereó fejhallgató csatlakozó
  • Akkumulátor élettartama kb. 8 óra
  • 16-100 ohm impedanciájú fejhallgató kompatibilitás
  • Forgógombbal szabályozható hangerő és bekapcsolás

Kényeztesd magad maximális minőséggel

A Bass Traveler egy hordozható fejhallgató erősítő, amellyel jobb hangminőséget érhetsz el. Két 3.5mm-es aljzattal rendelkezik, így bármilyen eszközhöz csatlakoztatható. A forgógombbal állítható hangerő megkönnyíti a használatot. A beépített újratölthető lítium-polimer akkumulátor több órás folyamatos használatot szavatol, a töltés kényelmesen véghezvihető USB portról. A LED visszajelzés a működésről és a töltöttség állapotáról egyszerűvé teszi használatát.

Kód:  MAU042
Termékszám:  Bass Traveler
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20