Oldal frissítése

Lurch Spirali Classic (Green/White) 00010203

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lurch Spirali Classic (Green/White) 00010203

A Lurch Spirali Classic (Green/White) 00010203 spirálvágóértt nemcsak a vegetáriánusok és a vegánok, hanem a friss és nyers ételek szerelmesei is rajongani fognak. Remek tulajdonságainak köszönhetően egyedülálló segítőd lehet a nyers élelmiszerek előállításában, vagy a nyers étrend kialakításában, amelynek egyre több és több követője van. A nyers diéta során csak feldolgozatlan ételek vagy maximum 42°C-os hőmérsékleten hőkezelt élelmiszerek kerülnek elfogyasztásra. A nyers étel tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és rostokkal, amelyek a hevítés során egyébként megsemmisülnének. Ezzel a felső kategóriás vízszintes spirálvágóval változatosabbá teheted a diétádat és készíthetsz hosszú, vékony spiráltésztát nyers zöldségekből és gyümölcsökből.

Legfontosabb előnyei

  • hasznos segítség a friss és nyers ételek elkészítéséhez
  • nyers élelmiszer - nyers étrend, hőkezelés nélkül
  • a nyers zöldségekből és gyümölcsökből tésztát készíthetsz
  • három rozsdamentes pengével
  • modern és funkcionális design
  • egyszerű kezelhetőség és karbantartás
  • három beállítási lehetőség

Remek segítség a nyers élelmiszerek elkészítéséhez

A spirálozó három rozsdamentes pengével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyümölcsök és zöldségek különböző formákra történő szeletelését és formázását. A spirálozásra a legtöbb kemény szerkezetű gyümölcs és zöldség alkalmas. A készülék modern és funkcionális kialakítású, működtetése és karbantartása nagyon egyszerű. A munka közbeni stabilitását az aljára került tapadókorongok biztosítják.
A három betétnek köszönhetően készíthetsz 3 és 5 mm vastagságú tésztát valamint 3 mm vastag spirálszeleteket. Az így elkészített étel remekül mutat majd a tányérodon. Szerezz be a konyhádba egy ilyen remek készüléket, hogy változatos nyers ételeket készíthess.
Paraméterek és specifikációk:
Méretek:
30 × 15 × 22 cm
Tömege:
1 kg
Színe:
Zöld/fehér



Paraméterek

Rendeltetése

Élelmiszerek típusa Zöldség, Gyümölcs

Fajta

Fajta Spirálozó

Típus

Típus Mechanikus

Tulajdonságok

Szeletek vastagsága 5 mm
Anyag Acél, Műanyag
Feltétek száma 3
Pengék száma 3
Jellemzők Eltávolítható részek, Csúszásgátlós felület
Kód:  LUST001
Termékszám:  00010203

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05