Oldal frissítése

Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag

Dokonale vyvážená směs dvou rozdílných druhů kávovníků, to jsou kávové kapsle LUCAFFÉ POD MAMMA LUCIA. Indiai robusta erős kávé a nagy százaléApproxan a koffein, Arabica Dél-Amerikából hozza erős aromája és egyedi ízét. A keveréket hoz létre optimális keserűség és a savasság a kávé, az eredmény egy csodálatos íze finom kávé, szerettek inni ínyencek és laikusok. Poznejte teplo a krásu Jižní Ameriky a líbeznou chuť Indie v každém doušku výtečné kávy!

Arabica és a Robusta - összehasonlítás

Arabica a Robusta jsou dva základní druhy kávy, které se od sebe liší ve svých vlastnostech. Ez magától értetődő, hogy az arabica jobb és drágább is, mint a robusta, amely egy kisebb helyigény növekszik. Robusta gyárt már 2-3 éve, ellentétben az arab kávé növény, ahol az első aratás vár 5-6 év. Sőt, Robusta termés egy lényegesen magasabb, mint a kávé arab. Arabica kávét kevésbé keserű, van egy erősebb és kellemes íze és illata. Másrészt, Robusta tartalmaz koffeint és nagy serkenti a szervezet.

Csomagolás kapszula

Nagy ökológiai csomagolás papír kapszula tartalmazza a pontos összeget a kávé mindig adagra biológiailag lebontható és viselkedik, mint egy szűrőpapíron zsír, baktériumok és más maradék. A kapszulákat külön vannak csomagolva védőgázas, azok tartalmát így aromája megkezdéséig. 
csomag tartalma
50 adag 7 g

Kód:  PZ1100b
Termékszám:  V1477

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15