Oldal frissítése

Lowepro Urban Reporter 150 fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Urban Reporter 150 fekete

Lowerpro Urban Reporter 150 a legkisebb táskát a sorozat utca zsákok. Lenyűgözi a időtlen design, tartós külső anyag vagy praktikus és funkcionális struktúrák. Azt is használni, mint egy klasszikus válltáska, de ez elsősorban tárolására szolgáló, CSC vagy DSLR fényképezőgép lencséje, további lencsék, személyes tárgyait, és még sok más. És még befogadja a tabletta vagy notebook.

legfontosabb jellemzői

  • kis súly
  • Tartós külső anyag
  • kivehető fotovanička
  • funkcionális design
  • Hely egy laptop és tablet
  • Állítható szíj reggel

változó használata

A fő rekesz kivehető párnázott fotovaničkou tárolására fényképészeti eszközök. Ve fotovaničce se nachází několik vyjímatelných oddělovacích příček, díky kterým si můžete vnitřní prostor libovolně přizpůsobit v závislosti na vašich požadavcích. Fotovaničku két tépőzárral lehet teljesen eltávolítani, és használják a különböző közlekedési zsák vagy tárolja egyéb poggyász. A fő rekesz van egy eredeti záró fedél két tömlőbilincsekkel biztonsági nyomógombokkal. És mi minden további ajánlat táska Lowepro Urban Reporter 150?

  • Belül egy külön párnázott zseb tárolására tabletta vagy notebook
  • Nagy külső cipzáras zseb az elülső oldallégzsákok (biztonságosan lefedjük fő zsák), kifinomult belső részlege - két belső zseb, egy rugalmas zseb, egy textil zseb, névjegykártya vagy bankkártya
  • Két külső oldalzseb textil valódi gyakorlati zárás a szíj csatja biztonsági csap

Külső zseb a háton és a táska egy cipzáras felső és az alsó - megnyitása után a zsebében lehet használni, mint egy alagút rögzítéséhez a zsákot a fogantyú úti bőrönd. Állítható magasságú vállheveder van felszerelve egy mozgatható és csúszásmentes szőnyeg, amely biztosítja a nagyon kényelmes szállítására. Értékelni fogja a cserélhető markolat használt szalagot hordozó táska a kezében. 
További információk:
Külső méretek:
34,5 × 14,5 × 26,0 cm
Belső méretek:
kivehető fotovanička: 27 x 8,5 x 23,5
súly:
1 kg
kapacitás:
CSC vagy kompakt DSLR (Nikon D3100 tetszik.) Lencse, a második lencse, vaku és 10 "tablettát, kis személyes tárgyait és fotó kiegészítők

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 26 cm
Külső mélység 14,5 cm
Külső szélesség 34,5 cm
Tömeg 1 kg

Belső méretek

Belső magasság 23,5 cm
Belső szélesség 27 cm
Belső mélység 8,5 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb, Notebook- vagy tablettartó rekesz
Laptop/táblagép átmérője 9 - 11"
Kód:  LW619a9
Termékszám:  E61PLW36616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05