Oldal frissítése

Lowepro PhotoSport BP 15L AW III GY

69 890 Ft

Lowepro PhotoSport BP 15L AW III GY

A(z) Lowepro PhotoSport BP 15L AW III GY fotós hátizsák a fényképezőgép és a tartozékok kényelmes hordozására szolgál. Ez a kétkamrás fotós hátizsák két nagy tárolóhelyet kínál. Így a hátizsákba a fényképezőgépen és az egyéb tartozékokon kívül a személyes dolgaidat is beleteheted. Ennélfogva szükség esetén mindig kéznél lesznek. Ezt a terméket vízálló anyagból gyártották, így nem kell aggódnod amiatt, hogy rossz időjárási körülmények között a benne lévő dolgok vizesek lesznek. Továbbá a kiszáradás megakadályozására szolgáló camel bag huzatot is díjazni fogod. A fotós hátizsákot állványtartóval is kiegészítették, amely egyszerűbbé teszi az állvány szállítását. A kulacstartónak hasznát veheted a hosszabb fotós expedíciók során. A hátizsák kis zsebekkel is rendelkezik, amelyekbe beleteheted az akkumulátorokat és a memóriakártyákat. A fotós hátizsák külső méretei (Ma×Mé×Szé) 23 × 44 × 18 cm. A(z) 15 l-es Lowepro PhotoSport BP 15L AW III GY fotós hátizsák minden fényképész elengedhetetlen segítőtársa lesz utazás során.

A(z) Lowepro PhotoSport BP 15L AW III GY fotós hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Kétkamrás LOWEPRO fotós hátizsák a fotós felszerelés és a személyes tárgyak könnyű hordozásához
  • Vízálló kivitelezés
  • Camel bag huzat a víz könnyebb hozzáférése érdekében
  • Az állványtartó megkönnyíti az állvány szállítását
  • Kulacstartóval is ellátták
  • Kicsi zsebek az akkumulátoroknak és a memóriakártyáknak
  • Térfogat: 15 l
  • Szín: szürke

Paraméterek

Rekeszek száma

Rekeszek száma Kétkamrás

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Camel Bag huzat, Állványtartó, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.

Szín

Szín Szürke
Motívum Motívum nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 15 l

Külső méretek

Külső magasság 23 cm
Külső mélység 44 cm
Külső szélesség 18 cm
Tömeg 1,1 kg

Belső méretek

Belső magasság 20 cm
Belső szélesség 12 cm
Belső mélység 42 cm
Kód:  LW631i6
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LP37339-PWW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20