Oldal frissítése

Lowepro Photo Hatchback 16L AW piros

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Photo Hatchback 16L AW piros

Lowepro Photo Hatchback 16L AW tágas és praktikus hátizsák tervezték Fényképészeti berendezések szállítására. Ez az elegáns és funkcionális hátizsák tart DSLR fényképezőgép lencséje, 3 extra lencse vagy vaku, mini állvány, személyes tárgyak, a kis kiegészítők és tablettát. Kapacitása 16 liter, és rendkívül magas színvonalú feldolgozása könnyű, vízálló és rendkívül ellenálló anyag. 

A fő párnázott sötétkamrában van szerelve egy praktikus elválasztó falak tépőzár, amelynek köszönhetően képes megszervezni a főbb területek szerint a kívánságaikat. Ha szükséges, akkor lehet teljesen eltávolítani, és végezze azt külön-külön. Ez azt is összeköti a teljes belső tér a táskát egy nagy táska, ahol illeszkednek, például, és egy hálózsák. A táska is megtalálja rugalmas zseb a memóriakártyák, két hálós zseb a tartozékok számára, a dupla első külső cipzáras zseb béléssel tabletták és egyéb zseb dokumentumok és kisebb tárgyak.

A hátizsák is fel van szerelve, kényelmes fogantyúval SlipLock hurkok teszik, akkor csatolni egyéb kiegészítők ugyanabból moduláris rendszer. Zárukou maximálně komfortního využití batohu je jeho ergonomický design, polstrovaná záda se vzduchovými kanálky a měkké, 7 cm široké ramenní popruhy.

Műszaki adatok:
Jellemzők:

  • Szilárd szerkezetű, vízálló anyag
  • Párnázott vissza, ergonomikus kialakítás, stabilizáló hevederek hip
  • Állítható magasságú mellkasi öv rögzítő
  • SlipLock rendszer
  • Párnázott és állítható hosszúságú vállpántok
  • Fő sötétkamra alsó nyílás
  • Két külső oldalzseb rugalmas
  • Dupla első külső cipzáras zseb, párnázott tablet
  • A felső kamra személyes tárgyait
  • Varrott köpenyt All Weather Cover

 
Külső méretek:
27,5 × 18,5 × 47 cm
 
Belső méretek:
19,5 × 11 × 15 cm-es (alsó sötétkamra)

súly:
0,9 kg
 
Színek:
piros

Kód:  LW614a
Termékszám:  E61PLW36430

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05