Oldal frissítése

Lowepro Flipside BP 400 AW III Black

84 890 Ft

Lowepro Flipside BP 400 AW III Black

A(z) Lowepro Flipside BP 400 AW III Black fotós hátizsák a fényképezőgép és az egyéb szükséges kiegészítők kényelmes hordozására szolgál. Az egykamrás fotós hátizsákba belerakhatod a fényképezőgépet, az objektívet és a további felszerelést. A tárolóhely egyszerűen testreszabható az állítható válaszfalakkal. Ezt a terméket vízálló anyagból hozták létre, így nem kell nyugtalankodnod amiatt, hogy rossz időjárási körülmények között a benne lévő dolgok vizesek lesznek. A fotós hátizsákot állványtartóval is ellátták, amely megkönnyíti az állvány szállítását. A palacktartónak hasznát veheted a hosszú fotós expedíciók során. A hátizsák kis zsebekkel is rendelkezik, amelyekbe belerakhatod a kisebb kiegészítőket. A speciális rekeszt használhatod akár 13 - 15" képátlójú laptop vagy tablet egyszerűbb szállításához. Ennek a fotós hátizsáknak a külső méretei (Ma×Mé×Szé) 32 × 44 × 25 cm. A(z) 20 l térfogatú Lowepro Flipside BP 400 AW III Black fotós hátizsák minden fényképész nélkülözhetetlen segítőtársa lesz utazás során.

A(z) Lowepro Flipside BP 400 AW III Black fotós hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Egykamrás LOWEPRO fotós hátizsák a fotós felszerelés hordozásához
  • Vízálló kivitel
  • A fotós hátizsáknak egy állványtartó is a része
  • Palacktartóval is rendelkezik
  • Kis zsebek az akkumulátoroknak és a memóriakártyáknak
  • Térfogat: 20 l
  • Speciális rekesz tablet vagy laptop számára
  • Szín: fekete

Paraméterek

Rekeszek száma

Rekeszek száma Egykamrás

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 13 - 15"

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l

Külső méretek

Külső magasság 32 cm
Külső mélység 44 cm
Külső szélesség 25 cm
Tömeg 1,7 kg

Belső méretek

Belső magasság 24 cm
Belső szélesség 15 cm
Belső mélység 42 cm
Kód:  LW631i2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LP37352-PWW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05