Oldal frissítése

Lowepro Flipside 500 AW II

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Flipside 500 AW II

Győzödj meg róla, hogy a fényképészeti felszerelésed minőségi védelmet kap az utazásaid során a Lowepro Flipside camouflage hátizsáknak köszönhetően. Tökéletesen alkalmas a kamera vagy kamerák, objektívek vagy kis és közepes drónok szállítására. A megjelenése rendkívül modern, vonzó és időtálló. A hátizsákot könnyűség, rendkívül nagy tartósság és funkcionalitás jellemzi. A főrekesz hátulról nyílik és amennyiben használod az csípőpántot, könnyedén megfordíthatod és akár menet közben is kereshetsz benne. A Flipside hátizsákban használt anyagok kiemelkedően vízállóak és strapabírók. Rossz időben biztosan jól fog jönni a köpeny.

A Lowepro Flipside 500 AW II hátizsák főbb jellemzői

  • Hátizsák fényképészeti felszereléshez
  • Maximális vízálló védelem
  • Könnyű hátizsák
  • Még séta közben is tökéletesen használható
  • Párnázott és szellőző hátrész
  • SlipLock hurkok váll- és csípőpánt rögzítéséhez
  • A fő rekesz tépőzárral van elválasztva a tér maximális kihasználtsága érdekében
  • Kivehető tartozékok a fő rekeszben
  • Párnázott belsp zseb 10"-es tablethez vagy 15"-es notebookhoz
  • Beépített köpeny
  • Flipside 500 AW II egy állványrögzítési rendszert is kínál
  • Camouflage szín

A Flipside 500 tárhelye

A hátizsák belső rekesze tépőzáras elválasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a tárhely átrendezését az igényeidnek és a holmijaidnak megfelelően. Csak helyezd el a kisebb tárgyakat a kivehető rekeszbe a Flipside főrekeszében vagy a cipzáros zsebbe a táska fedelébe. Az elülső zsebbe rengeteg apróságot rakhatsz a praktikus szervezőnek köszönhetően. Emellett egy párnázott, tépőzáras rekeszt is találsz a telefonodnak, tabletednek, notebookodnak vagy merevlemezednek. Továbbá a hátizsák belső zsebekkel és egy állvány rögzítésére alkalmas rendszerrel is rendelkezik. A váll- és csípőpántokon a Sliplock hurkokat találod meg, amelyekhez további felszereléseket rögzíthetsz.

Maximális kényelem

Az ergonomikusan kialakított hátrész légáteresztő és párnázott, amely további kényelmet biztosít. A Flipside 500 AW II hátizsákot a magasságodnak megfelelően állíthatod. A hátizsák egy praktikus füllel is rendelkezik, amellyel kényelmesen kézbe veheted.

A hátizsák kapacitás:
DSLR objektív 400 mm-ig, további 4-6 objektív, vaku, állvány és egyéb kiegészítők, 10"-es tablet, 15”-es laptop, személyes tárgyak

Külső méretek:
32 × 32,5 × 49 cm

Belső méretek:
30 × 19 × 42,5 cm

Tömeg:
0,95 kg

Felhasznált anyagok:
600D, 150D, poliészter 148T, 190T Ripstop

Köpeny anyaga:
190T Nylon R / S

 

Paraméterek

Külső méretek

Külső magasság 55 cm
Külső mélység 32,5 cm
Külső szélesség 32 cm
Tömeg 2,1 kg

Belső méretek

Belső magasság 48 cm
Belső szélesség 30 cm
Belső mélység 19 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Egykamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 4 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Derékheveder, Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 7 - 9"
Kód:  LW622a4b
Termékszám:  E61PLW37132

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20