Oldal frissítése

Lowepro Dryzone hátizsák 40L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lowepro Dryzone hátizsák 40L

Ön folynak a víz, és nem akar lemondani a kedvenc forgatás? Van egy megoldás az Ön számára. Lowepro Dryzone Backpack je vodotěsný batoh, která uchová vaši fototechniku v naprostém suchu ať už se děje cokoliv. A hátizsák vízhatlan TPU ellenállási osztályú IPX-hatodik A nagy előnye, hogy a belső műszaki táska lehet teljesen eltávolítani a csomagolásból, és külön-külön alkalmazott. Csakúgy, mint egy külön csomagban Dryzone lehet használni, hogy megvédjék a többi tartalmat.

legfontosabb jellemzői

  • Vízálló - IPX-6 szabványnak
  • Állítható magasságú mellkasi öv rögzítő
  • Térfogat 40 l
  • Az ideális megoldás a vízi sportok
  • Rátérve nélkül cipzár
  • Kivehető belső táska
  • És a tér a személyes tárgyak
  • Tartós TPU anyag
  • Szem tartozékok rögzítéséhez

tökéletesen vízálló

Fedjük le egy praktikus és funkcionális tervezési jellemzői bezárása nélkül cipzár. Ez bezárja egy hármas hajtás, amely ezt követően eljuttatja a gumi tömítés biztonságos oldalán karabélyok. Ergonomikus vállpánt levehető, így ha szükség van rá, akkor gond nélkül unbuckling az útból. Eye a vállpántok készült kompozit műanyag, amely képes csatlakoztatni burkolat GPS-rendszerek, telefonok és egyéb kiegészítők. Ezekkel hálós hátizsák Dryzone is tulajdonítanak a hajót. Értékelni fogja a kényelmes cipzáras zseb elöl.

További változatok használata

Belső kamera táska két textil fogantyúval van ellátva praktikus elválasztó falak tépőzáras, hogy az alkalmazkodás a belső teret szerint az egyéni követelményeknek minden felhasználó számára. Zárás megoldható egy huzat, cipzárral. A tér felett a táska használható biztonságos tárolására más dolog, hogy véd a víz, valamint egy fénykép. 
További információk:
Méretek a belső kamera táska:
32 × 20 × 24,5 cm
súly:
1,3 kg
kapacitás:
Pro DSLR objektívvel, 1-2 további objektív, vaku és egyéb fotó kiegészítők, kis állvány, személyes tárgyait
Teljes mennyiség a belső tér:
40 liter

Kód:  LW618s1
Termékszám:  E61PLW36578

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05