Oldal frissítése

LOVELA Starter Pack

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOVELA Starter Pack

Lovela Color prášek

Lovela Starter Pack
1 × Lovela Szövet lágyító 2 l
1 × Lovela Gel White 3 l
1 × Lovela tisztító szalvéta 40 db
1 × Lovela tisztító spray 500 ml
1 × Lovela mosószer 500 ml

A LOVELA Starter Pack szett érzékeny bőrre és csecsemőkre különösen a kisgyermekek szüleit szolgálja. A speciális csomagolás alapvető bébiápolási termékeket, nevezetesen palacktisztítót, felszíni permetezést, mosó gélt, lágyítószert és tisztító törlőket tartalmaz. Az ebbe a készletbe tartozó összes termék hipoallergén és agresszív és irritáló anyagoktól mentes. Használható csecsemőknek az élet első napjától.

5

Termékek

Promo

csomag

Mit tartalmaz a Lovela Starter Pack?

Lovela aviváž

Lovela Avivage, 2 l

Az univerzális 2L-es lágyító puha és friss. A hipoallergén összetétele születéskor és extra érzékeny bőrű csecsemőknek alkalmas. A textíliák lágyításának köszönhetően a szövetek lágyabbak lesznek az érintésre, bolyhosak és kellemesen semlegesek.

Barevné oblečení

Lovela gél fehér, 3 l

A 3 literes Lovela Color folyékony mosogatószer (32 adag) kifejezetten az érzékeny bébi bőr számára lett kifejlesztve. Nagy hatékonysága ellenére finom összetételű, optikai fényesítők, enzimek és mesterséges színezékek nélkül, így még a legérzékenyebb vagy allergiás bőrt sem irritálja.

Ochrana vláken

Lovela tisztító szalvéták, 40db

A praktikus tisztító törlőkendők Lovela bármikor elérhetők, így könnyen eltávolíthatja a foltokat, mielőtt megszárad. Alkalmazhatók mindenféle felületre, beleértve azokat is, amelyek érzékeny bőrrel érintkeznek. 40 db csomagonként.

Woolite Color Boost

Lovela Cleaner permetező, 500 ml

Az 500 ml-es LoveLs-et tartalmazó hipoallergén spray gyorsan és alaposan eltávolítja az összes szennyeződést a gyerekek által érintkezett felületekről, például székekről, asztalokról, gyermekszékekről, hűtőszekrényekről, alomtartályokról és konyhai mosogatókról. A praktikus permetezőnek köszönhetően az alkalmazás nagyon egyszerű.

Barevné oblečení

Lovela mosószer, 500 ml

A Lovela tiszta géltisztítója hatékonyan eltávolítja a tej, az élelmiszer és egyéb szennyeződéseket. Nem tartalmaz színezéket és parfümöt, és hipoallergén. Óvatosan gondoskodik a bébi eszközökről és kiegészítőkről, mint pl. Palackok, öltönyök, teáskanálok vagy teáskanálok. Térfogat 500 ml.

Fedezze fel a többi Lovela eszközt
Minden csecsemők biztonságosan használhatók az élet első napjától

Mosóporok

Fehér és színes fehérnemű

Woolite Extra Complete

A Lovela mosható porok különböző méretűek és fehér és színes ágyneműváltozatokban kaphatók. Akárhogy is választja, mindig van a hipoallergén összetétele és a magas festési hatékonyság.

Gélek és kapszulák mosása

Fehér és színes fehérnemű

Woolite Delicate

Mosásgélek és Lovela kapszulák a mosás során alaposan feloldódnak , így nem kell aggódnia a szövetekhez való ragaszkodás miatt. A többi Lovela termékhez hasonlóan hipoallergén hatású, ezért alkalmas kisgyermekek és allergiás betegek számára.

Szerelembe esni

Egyetemes

Woolite Pro Care

A szeretted csak a legjobbat érdemli. Jutalmazza őket illatos és mennyei puha fehérneművel. A lágyítószerek lágyítószerei lágyítják és kellemes illatot és frissességet adnak neki. Olyan figyelmesek a bőrre, mint a többi Love termék.

Tisztítószerek

Spray, szalvéták, ételgélek

Woolite Extra White Brilliance

Mivel a háztartásban lévő gyermekérzékeny bőr nem érintkezik csak a ruhával, ugyanezt a figyelmet kell fordítani más területekre is. Nagy tisztításhoz használja a Lovela Cleaner Sprayer-t, majd a kisebb hurkok alkalmasak Lovela szalvétákra. Ő fogja gondoskodni a gyermek ételekről . Szerette a mosogatószert.

A férfiak száma 1.

A Lovela a fogyasztók széles választékára tervezett mosópor: különösen a kisgyermekek, az érzékeny bőrű emberek és a bőrt ápolók számára. Alkalmas mind a kicsik, mind magad számára. A Lovela kifinomult teszteket végzett, amelyek azt mutatják, hogy gyengéd a finom és érzékeny bőrre. Emellett Lovela-t klinikailag tesztelték a finom gyermekbőrön, és azt az Anya és Gyermekgondozási Intézet és a Gyermekegészségügyi Egyesület ajánlja, amely segíti az allergiás gyermekeket.

Összetétel Lovela Wash gél Fehér: 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyagok, foszfonátok, szappanok, Benziszotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm

Lovela Összetétel : 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% kationos felületaktív anyag, kevesebb mint 5% benzizotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm

Lovela összetétele: Tisztító spray: kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm, limonén

Lovela Összetétel : 5% vagy több, de kevesebb, mint 15% anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5% amopter felületaktív anyag, enzim (amiláz), tartósítószer Benziszotiazolinon és metil-izotiazolinon

Lovela összetétel Tisztító törlőkendők : Kevesebb mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm, Limonene

Paraméterek

Használat

Ruha típusa Gyerekruhákhoz
Ruha színe Fehér ruhákhoz
Tulajdonságok Színintenzitás megtartása, Érzékeny bőrűeknek

Mosások száma

Mosások száma 32
Kód:  PPR482
Termékszám:  5997321713229

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15