Oldal frissítése

LOVE BEAUTY AND PLANET Volume and Bounty Now

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOVE BEAUTY AND PLANET Volume and Bounty Now

Olyan kozmetikai termékeket keres, amelyek felesleges vegyszerek nélkül tökéletesen ápolják a hajadat, ráadásul nem terhelik a környezetet? Most találtál rá! A Love Beauty and Planet márka volumen- és fejdísztermékei kényelem nélkül kényeztetik finom hajait, ahogyan az igazán megérdemli. A készlet száraz sampont, szilárd sampont és ápoló balzsamot rejt. Díky obsahu kokosové vody získávané z udržitelných zdrojů přímo ze srdce Filipín budou vaše vlasy provzdušněné hned od kořínků, objemné a přitom pevné a zdravé. Valahányszor a Volume és a Bounty kozmetikumokkal mossa a fürtjeit, elragadja a kellemes virágillat, méz, málna és fekete ribizli árnyalataival, amelyekről a marokkói mimóza virág gondoskodik. Minden Love Beauty és Planet termék vegán, nem tesztelték állatokon és PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az összetevőket fenntartható, környezetbarát forrásokból nyerik, amelyek csökkentik a környezetre gyakorolt hatást. A csomagolás 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült, amelyet tovább folytathat.

A LOVE BEAUTY AND PLANET Volume and Bounty kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • Vegán összetételű hajkozmetikumok a finom haj térfogatához
  • A készlet száraz sampont, szilárd sampont és ápoló balzsamot rejt
  • A hajad terjedelmes, élettel teli, hidratált és vakítóan fényes lesz
  • Termékek A Volume és a Bounty nem tartalmaz szilikonokat vagy egyéb vegyszereket
  • A Love Beauty és a Planet kozmetikumok minden összetevőjét fenntartható módon állítják elő
  • Kellemes illat
  • A Love Beauty és a Planet kozmetikumok vegánok, kegyetlenségmentesek és PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek

Složení suchého šampónu:
Bután-izobután-propán-alkohol-denát. alumínium keményítő oktenil-szukcinát aqua parfüm izopropil-mirisztát szilícium-dioxid maltodextrin camellia sinensis levél kivonat citrális limonén.

Složení kondicionéru:
Aqua, cetearil-alkohol, behentrimonium-klorid, cocos nucifera olaj, parfum, dipropilénglikol, akrilátok / behenet-25-metakrilát-kopolimer, dinátrium edta, magnézium-nitrát, glicerin, nátrium-hidroxid, cocos nucifera víz, nátrium-lauril-szulfát, metil-klór-izotiazolinon, magnézium-klorid, nátrium benzoát, metil-izotiazolinon, hexil-fahéj, limonene, linalool.

Složení tuhého šampónu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfüm, Citric acid, Nátrium benzoát, PPG-9, Disodium EDTA Polyquaternium-10, Nátrium-hidroxid, Cocos nucifera olaj, Nátrium-acetát, Izopropil-alkohol, Glicerin, Cocoas nucifera víz, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Kód:  KSVL4418s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05