Oldal frissítése

Lotus L18162 / 2

Kiegészítők a termékhez

Lotus L18162 / 2

Férfi karóra Lotus L18162 / 2 elkápráztatja minden fémes fekete színű, elegáns és minőségi kidolgozás. Egy érdekes tulajdonsága az elegáns rózsa arany kezek és indexek egy kerek fekete számlap szépen excel. Órák alkalmasak minden nap, akkor magára a figyelmet mind a működő ülésén, és az ő szabad időt a barátokkal. Válnak hasznos, nem csak a partnere, hanem egy csodálatos divatos kiegészítőként.
Kerek állásba van egy fekete műanyag burkolatot rozsdamentes acél PVD felülettel. Ez egy nagyon tartós felület és funkciók nagy keménység és ellenállás a karcolás, kopás, korrózió és a magas hőmérséklet. Proti případným nevzhledným škrábancům chrání ciferník odolné minerální sklíčko. Velkou předností hodinek je jejich vízálló 5 ATM, díky které se můžete s hodinkami na ruce sprchovat nebo plavat.

A legfontosabb előnyök:

  • klasszikus időtálló dizájn
  • Minőségi anyagok - rozsdamentes acél PVD bevonatú, ásványi üveg
  • vízálló 5 ATM
  • Quartz óraszerkezet megbízható márka

A praktikus társ a hétköznapokban

Órák rendelkezik analóg időkijelzés. Jistotu přesného času vám pomůže získat spolehlivý a precizní strojek značky Quartz, který pohání baterie.  Mindennapi viselet órák élvezetesebbé heveder rozsdamentes acél kék szín, mely állítható, így ült a kezét is. Az óra megkapja az eredeti doboz garancia igazolás és a használati utasítást.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8157
Termékszám:  8590588617377
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20