Oldal frissítése

Lost in Random (előrendelés) - Xbox DIGITAL

12 390 Ft

Lost in Random (előrendelés) - Xbox DIGITAL


Lost in Random

A Lost in Random egy gótikus mesében játszódó akció-kalandjátéknak tűnik. De ennél sokkal többet találsz.

Lost in Random

A Lost in Random játékban hamarosan rájössz, hogy minden a kocka körül forog. Az egyes lakosok sorsát pedig az határozza meg, hogy mit dob a kocka.

Lost in Random

A Radnom Királyság

A királyságot egy gonosz királynő uralja. Az elátkozott fekete kocka 6 árnyékbirodalomban befolyásolja az emberek életét. A hősnő egy szegény lány, Even. A balszerencse végigkíséri az életét. A Lost in Randomban sötét küldetésre indulsz, hogy megmentsd szeretett húgát.



Lost in Random

A Dicey nevű kocka

A kocka él, még neve is van, és a saját életét éli. Elkíséri Event kaotikus útjain. Fedezz fel egy régi történetet modern üzenettel.

Lost in Random

A változatos Lost in Random játék

A Random Királyságban titokzatos macskaköves sikátorokat, kiszámíthatatlan lakosokat találsz és merész küldetések elé állítanak. A Lost in Random félelmetes csatákat kínál a taktikai harc, a kártyagyűjtés és a robbanékony kockás rendszer egyedülálló kombinációjával.

Lost in Random

Tudsz alkalmazkodni? Képesnek kell rá lenned, különben meghalsz. A harc minden kockadobással változik. Ebben a sötét, mesebeli országban csak a bátrak maradnak életben.

Lost in Random

Járd be a Random mind a 6 királyságát. Mindegyiknek megvannak a maga szabályai. Mentsd meg a nővéredet és segíts a lakosokon.



Lost in Random

Látványos taktikai csaták a Lost in Randomban

A harc során változtatnod kell a stratégiádon. Nézz szembe az ismeretlen kihívásokkal és dacolj a nehézségekkel. Itt a véletlen ereje is szerepet kapott. A barátságos Dicey nagy segítség lehet. Kockáztass és nyerj.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXESD1818
Termékszám:  G3Q-01176
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20