Oldal frissítése

LOREAL PARIS Super Liner Mat-Matic Ultra Black szemceruza

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LOREAL PARIS Super Liner Mat-Matic Ultra Black szemceruza

 
 

A Super Liner Mat-Matic szemceruza megbízhatóan emeli ki a szemed egy pillanat alatt. A szemceruza kitekerhető, és hegyezővel is rendelkezik a hegy élesítésére. A szemceruza állagának köszönhetően könnyen felvihető, könnyen tapad a bőrre és matt hatást biztosít. Emeld ki a szemeidet ezzel a fekete szemceruzával, amely csábító tekintetet kölcsönöz!
A szemceruza vízálló, úszás és edzés közben, illetve az esőben is tart, vagy bárhol, ahol a hagyományos szemceruzák csődöt mondanak. A vele készült smink tartós és hosszú ideig tökéletes marad. A hegyező mindig készen áll, bármikor és bárhol használhatod. Kölcsönözz szemeidnek mély és vonzó megjelenést!  
Színárnyalat:Ultra Black
Alkalmazás:
Alkalmazd a megszokott módon. Akár finom nappali sminket vagy drámai éjszakai sminket is készíthetsz vele.
Tömeg: 
5 g

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Gél
Kód:  KSDE0649
Termékszám:  3600522434511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05