Oldal frissítése

L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod Moon Capsule

4,0 4 értékelés
145 990 Ft

L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod Moon Capsule

Szeretned, ha neked is szép, fényes és egészséges lenne a hajad? Pontosan ebben lesz segítségedre ez a hajsimító a népszerű L'ORÉAL PROFESSIONNEL gyártótól. Hőfokozatok száma, amelyek közül választhatsz: 3 hőfokozat. A tökéletesen formázott haj titka a széles hőmérséklet-tartományban rejlik 180 és 210 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. A vasaló által nyújtott teljesítmény 158 W, így gyorsan felmelegszik, azaz 10 s alatt. A vasaló kerámia felületet kapott, ami könnyen siklik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. Pontosan olyan frizurát csinálhatsz, amilyenre szükséged van.

Hajvasaló L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod Moon Capsule ...

A közismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod Moon Capsule hajvasaló fontosabb tulajdonságai

  • A jól ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrásznál szokás
  • A készülék által kínált hőfokozatok száma: 3
  • Az idő, amennyi alatt meleg lesz a készülék mindössze 10 s
  • Nagy teljesítményű fűtőegység áll rendelkezésre a gyors felmelegedés érdekében
  • Hullámos tincseket is csinálhatsz
  • A gyengéd és hatékony gőzöléssel könnyen formázhatod a hajadat
  • Integrált, könnyedén leolvasható kijelző
  • A kényelmes használat garantált, hála a rugalmas kábelnek, amelynek hossza 2,2 m
  • A tároláshoz a mellékelt védőtokot és hordtáskát biztosítjuk
  • A népszerű L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajvasaló tömege 1000 g

Az ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajegyenesítő és figyelemre méltó funkciói

Az innovatív, lebegő vasalólapok hatékonyan korlátozzák a hajra gyakorolt nyomást, így megakadályozható a hajszálak károsodása. Ugyanakkor védik a hajat a töredezéstől. A rövid felmelegedési idő a nagy teljesítményű fűtőegységnek hála lehetővé teszi a hajformázás gyors megkezdését. Ez a hajvasaló teljesíti a kívánságaidat, és gyorsan átalakul hajsütővé is. Azért készült, hogy formálja és szépítse hajadat a precíz vasalástól kezdve a lenyűgöző fürtökig. A gőzfunkció biztosítja a gyors és hatékony hajformázást. Hajadon látszik majd, hogy puha és egészséges, hiszen a gőzzel való vasalás az egyik legkíméletesebb módja a hajformázásnak. Az ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajvasaló remek választás azok számára, akiknek lényeges szempont, hogy kíméljék a hajszálakat, ugyanakkor tökéletes legyen a frizurájuk.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A jól ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajegyenesítő kiváló segítség a rakoncátlan tincsek megszelídítésében. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A hajvasaló beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. Az ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajvasaló lenyűgöző látvány nagyszer kialakításával. A csodálatos lila színe csodásan kiegészíti a készülék megjelenését.

A jól ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajegyenesítő meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A csomag részét képezik a következő kiegészítők: védőtok és tároló tok. Amikor nincs szükséged a vasalóra, könnyedén tarthatod a mellékelt tokban, amelyet másra is kihasználhatsz. A vasaló használata rendkívül kényelmes, ugyanis a kábelhossz 2,2 m. Így temérdek helyed lesz a hajformázáshoz, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts. Az ismert L'ORÉAL PROFESSIONNEL hajvasaló mérete 48 × 57 × 334 mm (ma x szé x ho). Tömege: 1000 g.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Max. hőmérséklet 210 °C
Min. hőmérséklet 180 °C
Hőmérséklet fokok száma 3
Teljesítmény 158 W
Bemelegedési idő 10 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,2 m
Kiegészítők Védőtok, Tároló tok
Szín Lila

Méret & súly

Magasság 48 mm
Szélesség 57 mm
Hossz 334 mm
Tömeg 1 000 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  LORzh21
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474637188221

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05