Oldal frissítése

L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0

4,5 4 értékelés
149 990 Ft

L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0

Fedezd fel a L'Oréal SteamPod 4 gőzölős hajvasalót! Ez a szabadalmaztatott gőzölős technológiával ellátott professzionális hajformázó segít minden alkalomra frizurát készíteni. Minden hajtípusra alkalmas. A csomagban összesen 3 fésű található az egyenletes gőzeloszlásért, továbbá hővédő huzat a biztonságosabb hajvasalásért és egy hőálló tok, hogy bárhová magaddal vihesd.180 °C és 210 °C közötti hőmérséklet-tartományból választhatsz. A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A SteamPod 4 hajvasalóval akár 95%-kal kevesebb hajtöredezés, 3x gyorsabb formázás és 2x simább haj érhető el. Az új külső rendszernek köszönhetően gyorsabb fűtéssel emelkedik ki, a nagyobb lemezek pedig biztosítják,hogy akár 30%-kal közelebb kerüljön a gyökerekhez.

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló legfontosabb jellemzői

  • Az extra biztonság érdekében hajvasalás előtt helyezz hővédő huzatot a karokra (amelyek 100 °C-ra melegednek fel, hogy hullámokat hozzanak létre)
  • Töltsd meg a beépített tartályt demineralizált vízzel
  • Hajformázáskor ügyelj arra, hogy a nyilak lefelé mutassanak
  • Folyamatos szárazgőz szórás (0,8 g/perc) a láthatóan simább hajért
  • Tartós frizurát hoz létre3
  • Rendkívül tartós kerámia lemezek
  • 3 fésű az egyenletes gőzeloszlásért (finom fogazatú fésű, közepes fogazatú fésű és széles fogazatú fésű)
  • A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet
  • A SteamPod 4 hajvasalóval akár 95%-kal kevesebb törést, 3x gyorsabb és 2x simább hajat érhetsz el
  • Láthatóan simább5, rugalmasabb4 és kifejezőbb hullámok4
  • 360°-os, 2,5 m hosszúságú, forgatható kábel
  • Automatikus kikapcsolás 30 perc inaktivitás után
  • Beépített víztartály

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló szabadalmaztatott gőztechnológiával

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló szabadalmaztatott gőztechnológiát használ, és biztosítja a száraz gőz folyamatos eloszlatását (0,8 g/perc). A hajvasaló rendkívül tartós kerámialapokkal is rendelkezik, amelyeket egy alumíniumréteggel vonnak be, ezáltal nagyon tartósak és kíméletesek a hajhoz. A felső lebegő lemez optimális tapadást biztosít minden hajtípushoz.A lemezek olyan vezérléssel rendelkeznek, amely másodpercenként 250-szer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A L'Oréal SteamPod 4 hajvasalóval 3 hőmérsékletet választhatsz 180 és 210°C között. A 2,5 m hosszú, 360°-ban elforgatható kábel kényelmes használatot biztosít.

Lapos hullámok az eltávolítható fésűvel

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló hatékonyabb hajegyenesítő funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb lemezeknek köszönhetően akár 30%-kal közelebb juthatsz a gyökerekhez.  Inaktivitás esetén a hajvasaló 30 perc után automatikusan kikapcsol. A  L'Oréal SteamPod 4 beépített víztartállyal is rendelkezik, amely töltésenként akár 192 méter hosszú haj kezelésére is képes. 

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

Exkluzív L'Oréal hajvasaló kiegészítők

A L'Oréal SteamPod 4 csomagjában 3 fésűt találsz, amelyek a gőz optimális eloszlatását szolgálják, valamint egy hőálló tok is rendelkezésre áll a biztonságos hajvasalás érdekében. A hőálló toknak köszönhetően bárhová magaddal viheted a hajvasalót. A finom fogazatú fésű ideális az egyenes és a hullámos hajhoz. A közepesen széles fogazatú fésű különösen alkalmas a göndör hajra, a szélesfogazású fésű pedig a nagyon göndör és afro hajra.

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

Akár 3x gyorsabb, akár 2x simább és akár 95%-kal kevesebb hajtöredezés

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasalóval akár 3x gyorsabb1 és akár kétszer simább hajat érhetsz el 1. Ugyanakkor akár 95%-kal kevesebb hajkárosodás 2 és tartósabb frizura is lehetséges.

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló

L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló új külső rendszerrel

A L'Oréal SteamPod 4 hajvasaló első látásra lenyűgöz elegáns és ergonomikus kialakításával, amely kényelmessé teszi kézben tartását. Az új, ívelt kialakítású külső rendszer akár 100°C-ra is felmelegszik, hogy minden alkalomra természetesebb és merészebb hullámokat hozzon létre.


¹Műszeres vizsgálat, SteamPod 4 a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod 4 készülékkel összehasonlítva. V típusú hajon tesztelve (göndör haj).
²V. típusú (göndör haj) könnyített haj ismételt fésülése után mért hajtöredezés a SteamPod 4 15 mozdulat után, összehasonlítva a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod 4-el. 
³Műszeres vizsgálat: A SteamPod 4 hatékonysága a SteamPod 4 gőz és fésű nélküli SteamPod4-hez képest.
⁴ Érzékszervi vizsgálat 38 alanyon. SteamPod 4 a Steampod 3-hoz képest.
⁵Érzékszervi vizsgálat 30 személyen. Steampod 4 a Steampod 3-hoz képest.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 28 mm
Max. hőmérséklet 210 °C
Min. hőmérséklet 180 °C
Teljesítmény 165 W
Bemelegedési idő 75 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 2,5 m
Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország USA
Kód:  LORZV415
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474637116415

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20