Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl

Ön is szenved a hajhullás tüneteitől? Akkor próbálja ki a speciálisan a hajhullás kiküszöbölésre tervezett Loreal Professionnel Serioxyl készlet termékeit, amely által haja dús, szép és egészséges lesz. A készlet tartalmazza a sampont, a kondicionálót és a volumennövelő hajhabot, amely, egyedülálló összetételének köszönhetően elősegíti az új hajszálak növekedését és ellátja haját a szükséges tápanyagokkal. 

Legfontosabb jellemzői

  • Egy egész termékcsalád a természetes hajra (nem festett hajra)
  • Alkalmas az elvékonyodott, volumen nélküli hajra 
  • A készlet tartalma: sampon, kondicionáló és volumennövelő hajhab
  • Az egyedülálló összetétel megerősíti a hajat és elősegíti az új hajszálak növekedését

Természetes tisztító sampon 

A sampon gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat, a felesleges szennyeződés és faggyú eltávolításával. Egyedi összetételének köszönhetően aktiválja a hajhagymákat is, amely elősegíti az új hajszálak növekedését. A haja ezáltal tiszta, egészséges és rendkívül dús lesz, amely volumen fokozatosan nő a sampon használatával.


Alkalmazás:
Vigye fel a sampont nedves hajra, alkosson gyengéd habzást majd öblítse ki a hajából.
Kiszerelés:
250 ml-es

Természetes hajdúsító balzsam 

A hajbalzsamot természetesen ritkuló hajra tervezték, amely megadja hajának a szükséges gondozást és védelmet, ezen felül pedig megkönnyíti a fésülködést. Ahogyan a sampon, ez a termék is tartalmazza a GlucoBoost és Incell formulákat, amelyek biztosítják a hajszálak ápolását anélkül, hogy elnehezítenék azt. A samponnal kombinálva ez a kondicionáló elősegíti az új hajszálak növekedését.
Alkalmazás:
A terméket vigye fel a megmosott, nedves hajra, és hagyja hatni körülbelül két percig. Ezután alaposan öblítse ki a hajából. 
Kiszerelés:
250 ml-es

Természetes volumennövelő hajhab

A hajhab luxus volument biztosít a hajának, amitől haja rendkívül dúsnak tűnik majd. Egyúttal kellő ápolást is nyújt hajának, hiszen ellátja azt a szükséges tápanyagokkal anélkül, hogy elnehezítené hajszálait.

Alkalmazás:
Törölje szárazra a frissen mosott hajat, és ossza négy részre. Alkalmazza a habot a fejbőrére, majd óvatosan fésülje át hajának teljes hosszúságát. Nem szükséges kiöblíteni a hajból.
Kiszerelés:
125 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú

Űrtartalom

Űrtartalom 625 ml
Kód:  KSVL2763
Termékszám:  3474630643499

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05