Oldal frissítése

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Solar Sublime Shampoo 250 ml

4,8 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Solar Sublime Shampoo 250 ml

A L'ORÉAL PROFESSIONEL Solar Sublime Shampoo olyan luxus sampon, amelyet a npasugárzásnak kitett hajra fejlesztettek ki, és minden hajtípushoz használható. Ez az egyedülálló ultra helyreállító sampon nagyon gyengéden tisztítja meg a hajat az összes szennyeződéstől, a tengeri só és a hajformázó termékek maradványaitól, megakadályozza a hajszálak túlzott kiszáradását, lezárja a hajszálak felületét, és mélyen regenerálja őket. Helyreállítja a haj rugalmasságát, puhaságát és a könnyedségét. Ragyogó fényt ad a hajnak, és hatékony védelmet biztosít a külső hatásokkal szemben, beleértve a napsugárzást is.
Hatóanyagai:
A sampon Mexoryl S.O.UV védelmi technológiájának köszönhetően maximálisan megóvja a hajszálakat a napfény UV sugarainak káros hatásaitól. Glicerin és E-vitamin tartalma megakadályozza a szabad gyökök károkozását, és optimálisan hidratálja, valamint táplálja a hajat.
Alkalmazás:
Vidd fel nedves hajadra, habosítsd, mosd meg vele a hajad, majd öblítsd le vízzel.
Hatások:
Használatával a haj mélyen regenerált, életteli, egészséges, tökéletesen védett, és fényesen ragyogó lesz.
Specifikációk:
A termék minden hajtípushoz alkalmas.Térfogat: 250 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL0808
Termékszám:  3474630128903

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15