Oldal frissítése

ĽORÉAL Professionnel Série Expert Nutrifier sampon 250 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL Professionnel Série Expert Nutrifier sampon 250 ml

Száraz, sérült, gyenge és fénytelen a hajad? Az ilyen haj azonnali táplálást és hidratálást igényel! A ĽORÉAL Professionnel Série Expert Nutrifier sampon innovatív, mégis hatékonyabb megoldással helyettesíti az eredeti Intense Repair sorozatot. Aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek azonnal hidratálják és táplálják a hajszálakat, megerősítik őket, és visszaállítják a rugalmasságukat. A páratartalom szintje megmarad az optimális szinten. Ez a sampon megakadályozza a nem kívánt töredezést és a statikus elektromosságot. Felejtsd el a száraz, élettelen hajat, az Expert Nutrifier samponnal hajad fényes és energiával teli lesz!

Aktív összetevők

  • Glicerin - tökéletesen hidratálja a hajat
  • Kókuszolaj - puhaságot és sugárzó fényt ad a hajnak

A sampon tulajdonságai

  • Gyengéden és hatékonyan tisztítja és kezeli a hajat és a fejbőrt
  • Mélyen táplálja és hidratálja a száraz, sérült és gyenge hajat
  • Kisimítja a hajszálakat teljes hosszában, és a hajvégeket
  • Puha hajat és egészséges szépséget ad
  • Helyreállítja a hajszálak rugalmasságát és ragyogó fényét
  • Nem tartalmaz szilikont

Alkalmazás:
Alkalmazd a nedves hajra, képezz habot, majd alaposan öblítsd le.

Miért száraz, sérült és gyenge a haj?

A száraz, sérült és gyenge hajra gyakran nehéz ránézni és nehéz megérinteni, könnyen összegubancolódik és elveszti formáját. Ezeknek a problémáknak az oka lehet genetikai vagy a külső hatások, mint a napsugárzás, páratartalom, levegő szennyezettsége. A haj nem kellően táplált és hidratált, törékennyé válnak, és hajlamos a töredezésre. Biztos megoldás ezekre a problémákra a megfelelő hajápolási kozmetikumok használata, amelyek kezelik a hajat, kisimítják, visszaállítják egészséges szerkezetét, tápanyagot, természetes fényt és csillogást adnak a hajnak. Az egészséges, gyönyörű és fényes hajért használj Expert Nutrifier sampont!

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL3003
Termékszám:  3474636382835

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15