Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Super Liner Flash Cat Eye Liner

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Super Liner Flash Cat Eye Liner

Tökéletes szemceruza, amelynek segítségével nem csak macskaszem hatást hozhatsz létre, ez a L'Oréal Paris Superliner Flash Cat Eye folyékony szemhéjtus. A szemhéjhoz illeszthető speciális levehető sablonnak köszönhetően, minden korábbi tapasztalat nélkül, tökéletes eredményt érhetsz el. A vékony és rugalmas hegy könnyű felvitelt tesz lehetővé, a vízhatlan összetételű fekete pigmentek pedig az élénk és intenzív színért felelnek, amely kifejező megjelenést és tartós hatást eredményez.

A L'Oréal Paris Superliner Flash Cat Eye szemhéjtus főbb jellemzői

  • Superliner Flash Cat Eye szemhéjtus a L'Oréal Paris-tól
  • Levehető sablon a vonal egyszerű megrajzolásához
  • A szemceruza vékony és rugalmas heggyel rendelkezik
  • Vízálló összetételű fekete pigmentek
  • Gazdag és intenzív szín
  • Tömeg 9 g

Használat:
Rajzold meg óvatosan a vonalat a szemhéjon, vagy használd a sablont. Hagyd megszáradni. Gondosan zárd vissza minden használat után.
Összetétel:
Aqua / Water, Styrene / Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, Laureth - 21, Pentylene Glycol, PEG - 40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ammonium Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, PPG - 2 - Deceth - 30, Sodium Dehydroacetate, Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, [+ / - May Contain CI 77266 / Black 2 ]

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fix
Kód:  DEKO1847
Termékszám:  3600523653959
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15