Oldal frissítése

LORÉAL PARIS Revitalift Filler ampullák 7 x 1,3 ml

5 2 értékelés
6 390 Ft

LORÉAL PARIS Revitalift Filler ampullák 7 x 1,3 ml

A LORÉAL PARIS Revitalift Filler Ampoules hét 1,3 ml-es ampulla formájában gondoskodik bőröd ápolásáról 7 napon keresztül. Feltölti és kisimítja a finom ráncokat, valamint biztosítja a szükséges hidratálást és táplálást. Mindez teljesebb, simább és fiatalabb bőrt eredményez. 7 napos kezelés után a bőr tökéletesen revitalizált és rugalmas lesz. A termék egyedi összetétele erősen koncentrált hialuronsavat és B5-vitamint tartalmaz, amelyek nyugtató hatásúak. Az esszenciát felhasználásig szorosan lezárva szükséges tárolni, hogy megőrizze összetevőinek jótékony hatásait és frissességét.
Hatóanyagok:

  • A hialuronsav feltölti, simítja és intenzíven hidratálja a bőrt
  • A B5-vitamin táplálja, revitalizálja és megnyugtatja a bőrt

Hatások:
Egy ampulla felvitele után a bőr intenzíven hidratált lesz. Hét ampulla használata után a bőr fiatalabb és teljesebb érzést ad.

Használata:
Használd a megtisztított arc- és nyak bőrére. Használj minden nap egy ampullát 7 napon keresztül.
Kiszerelés:
7x1,3 ml
Összetétel:
Aqua/water, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Sodium hyaluronate, PEG-60 hydrogenate castor oil, Secale cereale seed extract/rye seed extract, Calcium pantothenate, Dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, Ascorbyl glucoside, Disodium edta, Pentylene glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.


Paraméterek

Típus

Termék típusa Kúra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas, Vitaminos
Kód:  PLK602
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600523633982
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10