Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Charcoal Tissue Mask 30 g

4,7 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Charcoal Tissue Mask 30 g

A(z) ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Charcoal Tissue Mask 30 g arcmaszk segít hogy bőröd szép tiszta és egészséges legyen. Ha a fátyolmaszkokat kedveled és bőröd normál és kevert típusú, akkor ezt a maszkot bírni fogod. Az egyik legnagyobb előnye, hogy kellően hidratál. Ezért inkább a szárazabb bőrű egyéneknek ajánlott. A(z) ĽORÉAL PARIS arcmaszkjának tömege 30 g.

A(z) ĽORÉAL PARIS Men Expert Pure Charcoal Tissue Mask 30 g arcmaszk legfőbb tulajdonságai

  • Segít hogy bőröd szép friss legyen
  • A(z) ĽORÉAL PARIS arcmaszkja normál és kevert típusú bőrre ajánlott
  • Textil típusú maszk a nyugodt pillanatokért
  • Hidratálja a bőrt

Összetétel

Aqua / Water, Propanediol, Glycerin, Mentha Piperita Extract / Peppermint Extract, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Pvm/Ma Copolymer, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, P-Anisic Acid, Mannose, Dipotassium Glycyrrhizate, Charcoal Powder, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 30 g (0,03 kg)

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  KSPL612
Termékszám:  3600523704385

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10