Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic Gel 50 ml

4,0 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic Gel 50 ml

A L ' ORÉAL PARIS férfi gél borotválkozással megnyugtatja az irritált bőrt és visszaállíthatja a bőr természetes egyensúlyát. Přípravek působí proti únavě a díky vitamínu C pleť revitalizuje. Gél A L ' ORÉAL PARIS Men Expert Hydta Energetic segít elsimítani az érdes bőrt, eltávolítja a szem alatti sötét karikákat, feszültséget, sápadtságot és megszünteti a megereszkedett bőrt. A mindennapi használat során a bőr fiatalos megjelenést kap, hidratálódik, kikapcsol és táplálkozik. Men Expert Hydra Energetic Gél od L ' ORÉAL PARIS támogatja a bőr természetes védekezőképességét és megakadályozza a szabad gyököket. Gélová struktura se snadno vstřebává a nezanechává nepříjemné lepivé mapy.

Klíčové vlastnosti pánského pleťového gelu L ' ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic Gél

  • L ' ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energetic Gél je pleťový gel pro muže
  • Gél se snadno nanáší a nelepí
  • Borotválkozás után és rendszeres alkalmazásra alkalmas a bőr gyógyítására és megnyugtatására
  • Az antioxidáns C-vitamin tartalma segíti a bőrt a bőr természetes védekezőképességének megerősítésében és a szabad gyökök elleni küzdelemben
  • Men Expert Hydta Energetic Gél od L ' ORÉAL PARIS kisimítja a durva bőrt, eltávolítja a szem alatti sötét karikákat, a feszültséget és a sápadt bőrt, és megszünteti a megereszkedett bőrt
  • Napi használatával a bőre fiatalos megjelenést kap, hidratálódik, kikapcsol, táplálkozik

Aplikace:
Reggel és este vigye fel a megtisztított bőrre.

Složení:
Víz / víz, Glicerin, Alcohol denat., Izohexadekán, Hidrogénezett poliizobutén, Ammónium-poliakril-dimetil-tauramid / ammónium-poliakril-dimetil-taurát, Mentha piperita kivonat / borsmenta levél kivonat, PEG / PPG-18/18 dimetikon, HDI / trimetilol-hexilakton keresztpolimer, Dimetikon, Cetearil-etilhexanoát, Koffein, Nátrium-citrát, Nátrium-hidroxid, Laminaria digitata kivonat, Magnézium PCA, Aszkorbil-glükozid, Izopropil-mirisztát, Kaprilil-glikol, Mentol, Polimetil-metakrilát, Phenoxyethanol, Cl 19140 / sárga 5, Cl 42090 / kék 1, Linalool, Limonene, Parfüm / illat.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Világosító, Védelem a külső hatásokkal szemben

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Terméktípus

Terméktípus Arckrém, gél, folyadék

Típus

Termék típus Gél
Kód:  KSPL2839
Termékszám:  3600523873333

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10