Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 145 Beige 35 ml

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORÉAL PARIS Infaillible 24H Matte Cover 145 Beige 35 ml

Az új és továbbfejlesztett Infallible alapozó gyorsan és megbízhatóan szépíti a bőrt. Lágy textúrát ad, mely egyenletesen befedi  a bőrhibákat akár 24 órán keresztül. Nagy mennyiségű pigmentet tartalmaz, amelyek finoman tonizálják a bőrt és elfedik a fáradtságot. Gyönyörűen frissíti a bőrt, mattá teszi és nem eredményez mesterkélt megjelenést. Tökéletesen alkalmazkodik a bőrödhöz és nagyon természetesen működik. A L'oreal Paris Infallible 24H Matte Cover alapozó mélyen hidratálja a bőrt, biztosítja annak rugalmasságát és egészséges megjelenését. A hosszú élettartamú textúrája akár 24 óráig is frissen tarthatja a bőrt. A alapozó finom konzisztenciája nem ráncosítja és nem szárítja a bőrt. Tökéletes megjelenés a bőrnek, selymes, puha folyékony alapozóval!

A L'oreal Paris Infallible 24H Matte Cover alapozó főbb jellemzői

  • Az alapozó finom szerkezete egységes alkalmazást biztosít és alkalmazkodik a bőrhöz
  • Az alapozó mélyen hidratálja a bőrt és természetes matt megjelenést ad neki
  • Az alapozó finom állaga nem ráncosítja és nem szárítja meg a bőrt
  • A L'Oreal Paris Infallible alapozó akár 24 órán keresztül fedi a bőr hiányosságait

Árnyalat:
145 Beige

Használat:
Alkalmazd a szükséges mennyiségű alapozót a megtisztított bőrre szivaccsal, kefével vagy az ujjaiddal. Alaposan oszlasd el, és hagyd megszáradni.

Összetétel:
Aqua / Water, Dimethicone, Isododecane, Acrylates/Polytrimethylsiloxymethacrylate Copolymer, Butylene Glycol, Silica, PEG-10 Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Isohexadecane, Cellulose, Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium Stearoyl Glutamate, Caprylyl Glycol, Silica Silylate, Disteardimonium Hectorite, Calcium Aluminum Borosilicate, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum / Fragrance, Aluminum Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, [+/- May Contain: CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides]


Paraméterek

Csomagolás

Űrtartalom 30 ml

Típus

Típus Alapozó

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra
Üzemidő 32 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hosszantartó
Hatás Egységes bőrszín
Kód:  DEKO3919
Termékszám:  3600523784424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15