Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Mask 300 ml

Leárazás -20 %
2 230 Ft 2 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 230 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 910 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 850 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Mask 300 ml

L´ORÉAL ELSEVE Extraordinary Oil

L'Oreal ELSEV Rendkívüli Oil  

Szeretnéd megismerni a gyönyörű és hidratált haj titkát? Bemutatjuk a L´Oréal Elseve  Extraordinary Oil termékcsaládjának tápláló maszkját, amelyet a száraz és törékeny, fény nélküli haj ápolására terveztek. A száraz haj professzionális ápolás nélkül fénytelen, érdes és élettelen. A L'Oreal teljesen új hajmaszkjának köszönhetően örökre búcsút inthetsz ezeknek a problémáknak!
Az egyedülálló formula 6 értékes virágokból nyert olajokkal gazdagított, amelyek táplálják a hajat és állandó védelmet biztosítanak számára anélkül, hogy terhelnék. Tapasztald meg a száraz haj újjászületését, és óvd a selymes olaj segítségével. Már az első használat után a haj láthatóan ragyogóbb, mélyen táplált, csodálatosan finom tapintású és káprázatosan szép lesz.

Alkalmazd a maszkot a megmosott és enyhén száraz hajra, gyengéden masszírozd be, majd hagyja hatni 2-3 percig. A maszk könnyen és gyorsan alkalmazható a teljesen új, gyorsan olvadó gél állagnak köszönhetően. Az óvatos öblítés után hajad könnyen kifésülheted és beállíthatod.

Legfontosabb jellemzői

  • 6 ritka értékes olajat tartalmaz a terhelés nélküli táplálás érdekében
  • Mélyen hidratálja a hajszálakat
  • A haj érzékien sima, fényes és ragyogó lesz, a gubancolódásra való hajlamosság nélkül
  • Tökéletes alkalmazás a gyorsan olvadó gél konzisztenciának köszönhetően
  • A csomag tartalma 300 ml

Összetevők:
Voda, Cetearyl alcohol, Paraffinum liquidum/mineral oil, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Cetyl esters, CI 77891/titanium dioxide, CI 77491/iron oxides, CI 15985/yellow 6, CI 19140/yellow 5, Chamomilla recutita extract/matricaria flower extract, Mica, Cocos nucifera oil/coconut oil, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, Nelumbium speciosum extract/nelumbium speciosum flower extract, Linum usitatissimum flower extract, Amodimethicone, Caprylyl glycol, Caprylic/capric triglyceride, Caramel, Gardenia tahitensis flower extract, Rosa canina flower extract, Bisabolol, Cetrimonium chloride, BHT, Citric acid, Glycine soja oil/soybean oil, Parfum/fragrance


Paraméterek

Fajta

Fajta Kókuszos, Napraforgó kivonatos

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Típus

Termék típusa Maszk
Kód:  VLS091
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600522894971

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20