Oldal frissítése

L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long Set

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

L'ORÉAL PARIS Elseve Dream Long Set

A L'Oréal Paris Elseve Dream Long Set ajándékszettje luxus hajápoló termékkel érkezik, amelyek az átfogó Dream Long termékcsalád részei. Mint ahogyan a neve is sugallja, a termékek elsődleges célja, hogy segítse a hőn áhított hosszúságú, egészséges állapotú haj elérését. Annak érdekében, hogy megelőzd a hosszú hajad sérülését és töredezettségét, ebben a készletben találsz egy sérült hajra tervezett regenerálósampont és hajmaszkot. A sampon gyengéden tisztítja meg a fejbőrt és alaposan átmossa a hajat, visszaállítja a haj egészségét, természetes szépségét és fényét. A hajmaszk fokozza a sampon hatását, emellett intenzíven erősíti meg a hajat.

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Set ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Ápoló termékek hosszú, sérült és töredezett hajra
  • A készlet az Elseve Dream Long termékcsalád samponját és hajmaszkját tartalmazza
  • Növényi keratint, vitaminokat és ricinusolajat tartalmazó hajkozmetikumok
  • Megakadályozza a haj töredezettségét, regenerálja a hajat, káprázatos fényt kölcsönöz
  • Erősíti a hajszálakat, serkenti a hajnövekedést, megkönnyíti a hosszú haj kifésülését
  • A sampon megtisztítja és hidratálja a hajat, helyreállítja az egészségét és szépségét, segít megőrizni a hosszúságát
  • A hajmaszk mélyen táplálja a hajat és teljes hosszában intenzíven regenerálja azt
  • Krémes állagú sampon és hajmaszk az erős és puha hajért

Óvd a hosszú hajadat a L'oréal Paris samponnal

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Shampoo sampon a Dream Long termékcsalád része, amely segítségedre lehet a sérülésmentes hosszú haj elérésében. A sampon sűrű krémes állaga egyáltalán nem zsíros, így nem nehezíti el a hajat és ezáltal nem idézi elő a szokásosnál is gyakoribb hajmosás szükségét. Növényi keratinnal, vitaminokkal és ricinusolajjal dúsított egyedülálló összetételével gondoskodik a haj rendkívüliápolásáról és táplálásáról, a haj gyökereitől egészen a hajvégekig regenerálja a hajat, így eredményez erősebb hajkoronát és lenyűgöző, egészséges hajfényt. A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Shampoo sampon segítségével a hajad erős és kellemes érintésű lesz, továbbá könnyű lesz kifésülni. Biztosítsd hajadnak azt az ápolást, amit megérdemel.

Hatóanyagok:
Növényi keratin - visszaadja a hajszálak erejét és rugalmasságát
Vitaminok - a táplált, erős és élettel teli haj érdekében
Ricinusolaj - táplálja a hajat, ragyogó fényt eredményez és elősegíti a haj növekedését

A felhasználás módja:
Vigyázzál megfelelő mennyiségű sampont a nedves hajra és hagyd gyengéden habozni. Hagyd hatni néhány percig majd alaposan öblítsd ki a hajból. Az optimális eredmények érdekében használd a termék családba tartozó többi hajápoló termékkel együtt.

Hajtípus:
Hosszú hajra, sérült hajra, száraz és töredezett hajra

Összetétel:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Dimethicone, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Niacinamide, Cocamide Mipa, Ricinus Communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Limonene,FumaricAcid, Benzyl Salicylate, Linlool, Benzyl Alcohol, Panthenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Coumarin, Hexylene Gycol, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance

Intenzív regenerálás a gyökerektől a hajvégekig az Elseve Dream Long SOS Mask hajmaszkkal

A ĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long Mask hajmaszk szintén a Dream Long termékcsalád tagja, segítségedre lehet a sérülésmentes hosszú haj elérésében. A maszk sűrű krémes állaga egyáltalán nem zsíros, így nem nehezíti el a hajat és ezáltal nem idézi elő a szokásosnál is gyakoribb hajmosás szükségét. Növényi keratinnal, vitaminokkal és ricinusolajjal dúsított egyedülálló összetételével gondoskodik a haj rendkívüli ápolásáról és táplálásáról, a haj gyökereitől egészen a hajvégekig regenerálja a hajat, így eredményez erősebb hajkoronát és lenyűgöző, egészséges hajfényt. AĽORÉAL PARIS Elseve Dream Long maszk segítségével a hajad erős és kellemes érintésű lesz, továbbá könnyű lesz kifésülni. Biztosítsd hajadnak azt az ápolást, amit megérdemel.

Hatóanyagok:
Növényi keratin - visszaadja a hajszálak erejét és rugalmasságát
Vitaminok - a táplált, erős és élettel teli haj érdekében
Ricinusolaj - táplálja a hajat, ragyogó fényt eredményez és elősegíti a haj növekedését

A felhasználás módja:
Vigyél fel egy diónyi méretű maszkot a nedves, frissen mosott hajadra. A hajmaszkot csak a haj hosszára alkalmazd, a hajtövekre ne. Hagyd hatni 2-3 percig, majd alaposan öblítsd ki a hajból és gyengéden nyomkodd ki a nedvességet a hajadból egy törölközővel.

Hajtípus:
Hosszú hajra, sérült hajra, száraz és töredezett hajra

Összetétel:
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil /Castor Seed Oil, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Panthenol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, IsopropylAlcohol,Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance (F.I.L. C213096/1)

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × L'Oréal Paris Elseve Dream Long Shampoo frissítő sampon (250 ml)
1 × L'Oréal Paris Elseve Dream Long SOS Mask hajmaszk (300 ml)

Kód:  VBAL547
Termékszám:  8592807327845

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20