Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Mask 300 ml

5 2 értékelés
Szuper ár
1 990 Ft

ĽORÉAL PARIS Elseve Color Vive Mask 300 ml

loreal elseve color-vive

L'Oreal Elseve Color-Vive

Szeretnél egész évben gyönyörű hajat? Próbáld ki az új L'Oreal Elseve Color-Vive festett hajra kifejlesztett hajpakolást. Az egyedülálló emulziót tápláló Color-Protect elixírral dúsították, ennek köszönhetően intenzíven táplálja a festett és melírozott hajat anélkül, hogy elnehezítené.
Az egyik fő alkotóeleme a L'Oréal Párizs laboratóriumaiban kifejlesztett innovatív Nutri-Filtre UV: meghosszabbítja a hajszín ragyogását és megóvja a hajat az időjárás viszontagságaitól. Ennek köszönhetően mélyebb színt eredményez a festett hajon, az UV védelem pedig tartós pajzsot biztosít a károsodást okozó külső hatásokkal, például a nap sugaraival vagy a hajvasalás okozta forró levegő hatásaival szemben. Az 50% UV-szűrővel gazdagított rendkívüli összetétel kizárja az ultraibolya sugarakat, így hajad színe észrevehetően ragyogóbb és akár ötször fényesebb lesz.
A hajfestés során a haj gyakran kiszárad, óhatatlanul töredezik és sérül. A Color-Vive sorozat pakolásainak köszönhetően hajad megkapja a szükséges hidratálást és ápolást. Tedd fel a pakolást a megmosott és enyhén megszárított hajra, óvatosan masszírozd bele, és hagyd hatni 2-3 percig. A készítményt könnyű felkenni és hatóideje is kevés az új, gyorsan olvadó géles állagnak köszönhetően. Az alapos öblítés után a hajat könnyű kifésülni és tökéletesen meg tudod formázni.
 

Főbb jellemzők

  • A hajpakolást tápláló koncentrátummal, UVA/UVB elleni védelemmel és Color-Protect elixírrel gazdagítják
  • Intenzíven táplálja a hajat
  • Hajad kár ötször fényesebb, színe pedig mélyebb és élénkebb lesz
  • Tökéletes felvitel a gyorsan olvadó gél állagnak köszönhetően
  • A csomagolás 300 ml-t tartalmaz

Összetétel:
Víz, Hydroxypropyl starch phosphate, Quaternium-87, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, CI 14700/red 4, CI 19140/yellow 5, Tocopherol, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Trideceth-5, Trideceth-10, Chlorhexidine digluconate, Poly(linseed oil), Candelilla cera/candelilla wax, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Propylene glycol, Amodimethicone, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Glycerin, Parfum/fragrance (F.I.L. C158612/1)


Paraméterek

Fajta

Fajta Lenmagos

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Tápláló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Haj típusa

Haj típusa Festett

Típus

Termék típusa Maszk
Kód:  VLS086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600521708538

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20