Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml

4,7 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 560 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 420 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Soothing Concoction Shampoo 400 ml

Álmodnak az egészséges és szép hajakon, de ugyanakkor érzékeny bőr a fején? Hajápolás Loreale PARIS Botanicals Fresh Care - A Lavandin kifejezetten szelíd hajra van kifejlesztve , amely a szükséges hidratáló és érzékeny fejbőrt biztosítja, ami egyedülálló természetes összetételének köszönhetően tökéletesen nyugtatja és védi. Ez az új hajápolás egyedülálló keveréket teremt a Provenceból származó szerves levendula illóolajból, a szójababból és a kókuszdióolajból, szilikonos, parabén, festék és szulfát nélkül. A L'Oreal paris Botanicals Fresh Care- Lavandin sampon használatának eredménye fényes és hajlékony haj, valamint nyugtató fejbőrt kap, amely tökéletesen védi a további irritációt.Érzékeid friss és pihentető illatot örülnek.

A haj sampon fő előnyei LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care - Lavandin 400 ml

  • Megkönnyíti a fej érzékeny bőrét, megnöveli ellenállását és megakadályozza a további irritációt
  • Fényes és egészséges haj a gyökerektől a tippekig
  • A termék 98% -a szilikon, parabén, festék és szulfát nélküli természetes anyagoApproxól készül
  • Alapítva a legjobb tudósokkal, termelőkkel és botanikusokkal együttműködve
  • Természetes sampon LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care - Lavandin finom hajra és érzékeny bőrre
  • A levendula lenyűgöző illata Provence-hoz vezet
  • Gyengéd a természetben, újrahasznosított palacApproxól és mesterséges anyagok nélkül

Aktív összetevők:

  • A levendulaolaj az egyik legnépszerűbb illóolaj a test és az elme jó hatásainak széles körében. Hajhullás megakadályozása, korpásodás és viszketés megszüntetése, hajsűrűség növelése és a felesleges zsír eltávolítása.
  • 3 mogyoró, amely puhává és fejbőrre lágyul és csillapít, miközben élvezi a nyugtató, friss illatot.

Használat:
Nedves hajra, alaposan öblítse le és alaposan öblítse le.
TIPP:   Még jobban látható eredményekhez használja a sampon előkezelését a Botanicals Fresh Care- Lavandin ugyanazon vonalán az érzékeny fejbőrért.

Összetétel:
1170690 J - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ? SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONÁT? A COCAMIDS? GLICERIN? COCAAMIDOPROPYL BETAINE? A GLYCOL KISZERELT? NÁTRIUM LAUROYL SARCOSINÁT? PARFUM / FRAGRANCE? HEXILENGLIKOL? COCO BETAIN? COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL? NÁTRIUM BENZOÁT? NÁTRIUM-HIDROXID? NÁTRIUM-KLORID? HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE? NÁTRIUM-CITRÁT? PEG-55 PROPILENGLICOL OLEÁT? SZALICIL SAV? POLIQUATERNIUM-7? LINALOOL? BENZOESAV? BENZIL ALKOHOL? PROPILÉN-GLIKOL? Carbomer? Geraniol? CITROMSAV? TETRASODIUM EDTA? CITRONELLOL? LAVANDULA HYBRIDA OIL? Glicin SOYA OIL / SOYBEAN OIL? (FIL. C213105 / 2).

Kód:  VLS825
Termékszám:  3600523558629

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20