Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy 200 ml

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 2 940 Ft/db

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy 200 ml

Íme, a világhírű L'Oréal Paris egyik kiváló terméke, a Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy hajpakolás, amely muskátli esszenciális olaj, valamint szója- és kókuszolaj keverékéből áll. Az édes illatú olaj egyedülálló antioxidáns hatással is büszkélkedhet, terápiás tulajdonságainak köszönhetően a tökéletes nyugalom érzetét adja egy hosszú, fárasztó nap végén. A hajmaszk nagyszerű megoldás a festett haj hidratálásához és fényességének fokozásához. A Botanicals Fresh Care termékek nem tartalmaznak parabéneket, szilikont és színezéket.

A L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Geranium Radiance Remedy hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • A hajmaszk muskátliolajat, szója- és kókuszolajat tartalmaz
  • Az egyedülálló édes aroma terápiás tulajdonságokkal bír
  • A L'Oréal hajpakolás antioxidáns hatású
  • A hajmaszk alkalmas festett hajra
  • Hidratálja a hajat és fokozza annak fényességét és ragyogását
  • A Botanicals Fresh Care parabén-, szilikon- és színezékmentes
  • A termék űrtartalma 200 ml

Összetétel:

Aqua/water, Hydroxypropyl starch phosphate, Quaternium-87, Stearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cocos nucifera oil/coconut oil, Sodium benzoate, Pelargonium graveolens flower oil, Limonene, Candelilla cera/candelilla wax, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Caprylyl glycol, Hexyl cinnamal, Glycine soja oil/soybeanoil, Parfum/fragrance

 
Kód:  VLS787
Termékszám:  3600523371075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20