Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 400 ml

Íme, a világhírű L'Oréal Paris egyik kiváló terméke, a Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure sampon, amely koriander esszenciális olaj, valamint szója- és kókuszolaj keverékéből készült. Ez a termékcsalád számos tápláló összetevőt tartalmaz, amely erősíti a gyenge hajat. A lágyan habzó sampon gyengéden körülveszi a meggyengült hajszálakat és felfrissíti azokat. A Strength Cure termékcsalád használatának köszönhetően a haj gyengülésének folyamata visszafordítható. A sampon után használj balzsamot is, így hajad könnyebben kifésülhető és láthatóan simább lesz. A Botanicals Fresh Care termékek nem tartalmaznak parabéneket, szilikont és színezéket.

A L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure sampon legfontosabb jellemzői

  • A sampon koriander olajat, szója- és kókuszolajat tartalmaz
  • Lágy habja felfrissíti a meggyengült hajat
  • A L'Oréal sampon számos tápláló összetevőt tartalmaz
  • A sampon gyenge haj ápolására alkalmas
  • A Botanicals Fresh Care parabén-, szilikon- és színezékmentes
  • A termék űrtartalma 400 ml

Összetétel:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Laureth-5 carboxylic acid, Cocamide MEA, Isopropyl myristate, Cocos nucifera oil/coconut oil, Sodium chloride, Sodium benzoate, Sodium acetate, Sodium hydroxide, PEG-60 hydrogenated castor oil, Polyquaternium-10,Salicylic acid, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Isopropyl alcohol, Geraniol, Coriandrum sativum seed oil/coriander seed oil, Ceteareth-60 myristyl glycol, Citric acid, Hexylene glycol, Glycine soja oil/soybean oil, Parfum/fragrance

 
Kód:  VLS794
Termékszám:  3600523428908

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05