Oldal frissítése

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 200 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 200 ml

Íme, a világhírű L'Oréal Paris egyik kiváló terméke, a Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure hajpakolás, amely koriander esszenciális olaj, valamint szója- és kókuszolaj keverékéből készült. Az olaj 100%-ban biológiailag lebomló és megújuló, valamint rendkívül gazdag, tápláló zsírsavtartalmú (Omega 6). Ez a termékcsalád számos tápláló összetevőt tartalmaz, amely erősíti a gyenge hajat. A Strength Cure termékcsalád használatának köszönhetően a haj gyengülésének folyamata visszafordítható. A Botanicals Fresh Care termékek nem tartalmaznak parabéneket, szilikont és színezéket.

A L'Oréal Paris Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure hajpakolás legfontosabb jellemzői

  • A hajmaszk koriander olajat, szója- és kókuszolajat tartalmaz
  • Az olaj biológiailag lebomló, megújuló és tápláló
  • A L'Oréal maszk számos tápláló összetevőt tartalmaz
  • A hajpakolás gyenge haj ápolására alkalmas
  • A Botanicals Fresh Care parabén-, szilikon- és színezékmentes
  • A termék űrtartalma 200 ml

Összetétel:

Aqua/water, Cetearyl alcohol, Quaternium-87, Glycine soja oil/soybean oil, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, Glycerin, Cocos nucifera oil/coconut oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium benzoate,  imonene, Linalool, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl alcohol,Caprylyl glycol, Geraniol, Coriandrum sativum seed oil/coriander seed oil, Citric acid, Parfum/fragrance

 
Kód:  VLS789
Termékszám:  3600523371150

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20