Oldal frissítése

LORD K1

24 990 Ft

LORD K1

Ma már kevesen tudjuk elképzelni a konyhánkat vízforraló nélkül. A minőségi LORD vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű használatot kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak kialakítása elegáns, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, még gyakori és hosszútávú alkalmazás ellenére sem. A rozsdamentes kialakítás a stílus és a funkcionalitás gyöngyszeme, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A dizájnos LORD gyorsforraló energiafelhasználása 2400 W. A hatékony beépített szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A vonzó formatervezést barna szín emeli új szintre. A minőségi és megbízható LORD elektromos vízforraló rengeteg praktikus funkciót kínál, így könnyű és hatékony használatot biztosít.

Vízforraló LORD K1 ...
Vízforraló LORD K1 ...

A kiváló minőségű LORD K1 vízforraló alapvető tulajdonságai

  • A modern LORD vízforraló segítségével az italok elkészítése gyors és hatékony lesz
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns LORD gyorsforraló energiafogyasztása 2400 W
  • Az eszköz része a praktikus beépített szűrő
  • Barna kivitelű elektromos vízforraló
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A vízhőmérsékletet fenntartja bizonyos ideig a melegítés után
  • A készülék bekapcsolt állapotáról LED jelzés nyújt információt

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló alapvető felszereltségéhez olyan biztonsági funkciók tartoznak, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs az elektromos vízforraló feneke alatt helyezkedik el, így védve van a vízkőlerakódástól.

Megbízhatóságra és hosszútávú használatra gyártva gyorsforraló

Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így kedvenc italaidat akár naponta többször is egyszerűen elkészítheted. A vízszintjelzőnek köszönhetően a tartályban található víz mennyisége mindig egyértelmű. Ha esetleg másba fogsz és elfeledkezel a felforralt vízről, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Beépített

Szín

Szín Barna

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  LORRK544
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251539600544

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05