Oldal frissítése

L'OR Crema Absolut CLASSIQUE 1000g

5 5 értékelés
9 090 Ft

L'OR Crema Absolut CLASSIQUE 1000g

ĽOR kávé

Szemes kávé

L'OR KARTON 4x Crema Absolut CLASSIQUE

finom - kiegyensúlyozott - elegáns

Crema Absolu CLASSIQUE

L'OR szemes kávé

Crema Absolu CLASSIQUE

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE egy sima és bársonyos klasszikus, amely harmonizál az enyhe citrusos savassággal és a közepesen pörkölt kávé kiegyensúlyozott, elegáns ízével, amely sosem megy ki a divatból.

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE alkalmas eszpresszó készítésére automata kávéfőzőben, de French press vagy filteres kávéfőzőben is. 

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE szemes kávé hűvös és száraz helyen tárolandó.

A ĽOR Crema Absolu CLASSIQUE szemes kávét fenntartható termelési módszerekkel termesztik a gazdák, és 300%-os UTZ tanúsítvánnyal rendelkezik. A ĽOR az UTZ-vel együttműködve támogatja a fenntartható kávétermesztési gyakorlatokat. A fő cél a gazdák életkörülményeinek javítása és a környezet védelme.


Paraméterek

Kávéforma

Kávé típusa Szemes

Kávé típusa

Kávé fajtája Kávéfajták keveréke

Tömeg

Csomag tömege 1 020 g
Kód:  LORKA791
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4070357
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15